Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrültség spontán randit adni 5 percben az utcán?
Figyelt kérdés
Nemrég óta mosolyszünetet tartunk a pasimmal. Nem egymás miatt jutottunk ide, jól megvoltunk, csak a sok "jóakaró" külsős ember segített hozzá minket. Tudom h szeret még, vagy legalább is jelentek számára még vmit. Alapból nagyon zárkózott, bizonytalan, gátlásos ,pedig már 31éves. Szeretném vele újrakezdeni, legalább megpróbálni. Telefonon, neten nem akarok nyitni nem tartom hitelesnek hisz nem látjuk egymást. Igy mindenki azt mond amit akar. A kérdésem az lenne, szerintetek őrültség, vagy akár tuti recept is lehet az h munka után, megvárom a buszmegállóba, és csak spontán, belenézek a szemébe és megcsókolom? Talán ebből egyértelmű lesz számára h komolyan gondolom őt, és spontán éri szóval a reakciói nem hazudhatnak. Csak kiderül ebből most hányadán is állunk? Vagy nem? Kéne vmit mondani vagy csak beszéljenek a tettek?2009. márc. 20. 18:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet.Én is megtenném ezt simán :) De én tuti mondanék hozzá valami bevezető szöveget.Valami olyasmit,hogy "Remélem rájössz mennyit jelentesz nekem" vagy ilyesmi.Nah jó ez hülye példa volt,valaki biztos tud jobbat irni :D De szerintem ez jó ötlet.Próba szerencse :)
2/8 anonim válasza:
Ha biztos vagy abban, hogy akar téged, akkor nagyon kó ötlet:)
3/8 A kérdező kommentje:
Amióta összevesztünk azóta igazából össze-vissza beszél. hol azt mondja akar még, hol azt h nem. szóval bizonytalan az biztos. mondjuka történtek után nem is csodálom. de ugy érzem rajta én is, meg más ismerősök is mondták többen h valami van még nála, csak igen, eljutott oda h már magával sincs tisztába. azért bizom abban h talán egy ilyen akció, vhol talán segítene is neki h visszataláljon vagy meggyőződést nyerjen...hm..
2009. márc. 20. 19:44
4/8 anonim válasza:
Tökéletes ötlet a buszmegállós mutatvány!
Ott minden ki fog derülni. Ha örül neked, akkor tudod mi van. Ha húzza a fejét... nos sajnos akkor is.
De egyvalami nem tetszik. Főleg, hogy az életkort is beírtad:
"külsős ember segített hozzá minket.. ...zárkózott, bizonytalan, gátlásos ,pedig már 31éves"
Ez több, mint nyugtalanító. A külső hatás erősebb volt a szerelemnél? 31 éves férfi bizonytalan? Az nem férfi aki így viselkedik, hanem gyerek. Kis puha...
Mindettől függetlenül, sok sikert az újrakezdéshez
25/f
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos elég sanszos. de mit tegyen az ember ha már szereti/megszerette?:) nem könnyű vele az biztos. én is csak a reakcióban bízok. h abból fény derül. hisz ha visszacsókol vagy legalább hagyja akkor oké ha meg elutasító az is 1értelmü...
2009. márc. 20. 20:07
6/8 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt. MSN, telefon szóba se jöhetett a lánynál. Aztán megleptem csak úgy. És mosolygott végig. Jó ötlet ez a spontán randi
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem őrültség. Én is ezen gondolkodom. A volt barátomat kellene "meggyőznőm", hogy legyen velem. És én is arra gondoltam, hogy meglepem egy olyan rapid randival. Légyszi írd meg nekem, hogy sikerrel jártál-e. Ha nem szeretnéd itt, akkor írhatsz privát üzenetet is. Amúgy meg sok sikert! Remélem beválik a terved és minden jól alakul majd!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi fiúk-lányok mindenkinek! Jókat írtatok megfogadom! remélem sikerrel járok!:)
2009. márc. 26. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!