Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet összejönni egy rendes pasival, aki nem csak a szexet akarja? !
Szia!
Kezdetben menjél oda hozzá, beszélgess sokat. Ha értelmes, akkor fontos, hogy mindenhez hozzá tudjál Te is szólni. Legyél kedves, mosolyogj sokat:) De azért semmit sem szabad túlzásba vinni! Idővel aztán elhívhatod valahova! Utánna minden megy magától tovább!
Sok sikert!
-Tündérlány(17)-
Vagy egy másik megoldás:
Ne keresd! Jön Ő magától, ha itt van az ideje : ) Ne keresd állandóan, mert rád lesz írva és a pasik nem tartanak elérhetetlennek... És ugye az elérhetetlen utáni vágy mindennél nagyobb... : )
Nani
én meg egy (!) rendes, szeretetteli lányt keresek
eddig mindhiába
26/f
szerintem sok tisztességes fiú van
persze nem a diszkóban
egy fiú ha szerelmes (ha valóban az) akkor nem csak szexet akar - hanem sokkal, sokkal többet
közös élmények, család ...
Köszönöm a válaszokat!
Ha keresem, ha nem hülyékkel hoz össze a sors, hozott össze! 3 hét se szó se beszéd, lelépett... :( Ez van én mindenben szerencsétlen vagyok!
Biztos, hogy vannak rendes pasik is, csak lehet h nehéz találni...
Ki kell,hogy ábrándítsalak,ilyen pasi nincs.
Van megértő,aki vár egy darabig és lelép,Van bunkó,aki,ha nem engeded lelép.És van aki szeret,az vár,hogy Te is akard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!