Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az átlagosabb, nem túl jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagosabb, nem túl jól kinéző nők/lányok miért kifejezetten jó pasival akarnak összejönni?

Figyelt kérdés
Persze, jogos a kérdés az átlagos férfiak esetén is, hogy miért akarnak jó nőt maguknak, de ugyanígy jogos a kérdés azokra a nőkre/lányokra nézve, akik nem éppen a férfiak szeme fényei, hogy miért akarnak maguknál kategóriákkal igényesebb pasikat, és a hozzájuk illő, "csúnyább" pasikat miért hajtják el még ők is?!
2011. aug. 9. 20:32
1 2
 1/13 anonim válasza:
hogy menők legyenek
2011. aug. 9. 20:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Mindenki a szépet szereti. Persze sok kudarc után az ember már egyáltalán nem a külsőt nézi, az sem baj, ha a pasi olyan ronda mint az ördög.
2011. aug. 9. 20:37
 3/13 anonim ***** válasza:

mert megtehetik, egy nőre sokan hajtanak, így kedvükre válogathatnak, ráadásul nem is utasítja el őket senki.

21f

2011. aug. 9. 20:38
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert ők is ugyanolyan felszínesek, mint szép nőtársaik.
2011. aug. 9. 20:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Talán ezzel akarnak kompenzálni valamit. Ez a kérdés mondjuk nem minden esetben van így.
2011. aug. 9. 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:

1. Nincsenek kategóriák, pláne nem külső alapján.

2. Személyenként változó, hogy kinek mi a jó pasi/szép lány. Azt meg hadd ne kelljen magyarázni, miért ne akarna mindenki olyat, ami neki tetszik.

3. Aki csak külső alapján választ párt, az hülye.

2011. aug. 9. 20:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az átlagosabb nem túl jól kinéző nő és az átlagos férfi fogalma relatív, tehát a kérdés értelmetlen.

Vegyünk példának egy csinos, átlagosnak mondható nőt, szeretne magának egy helyes pasit, ki is nézett magának egyet. Mi van akkor, ha a kiszemelt srác szerint ez a nő kifejezetten csinos, dekoratív?

Szóval aki szerinted átlagosabb az nem biztos, hogy más szerint is átlagos.

16/L

2011. aug. 9. 20:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez inkább forditva igaz.A legrondább férfiak a legszebb nőket akarják megszerezni mindig..És nekik van a legnagyobb önbizalmuk..
2011. aug. 9. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ilyenek a fiatalok.Mindenki a szépet keresi, és ha szóba áll velük egy ilyen,azonnal rájuk vetődnek.Tisztelet a kivételnek.Én személy szerint a belsőt előnyben részesítem.Nézhet ki akármilyen jól egy pasi,az vagy bunkón viselkedik egy ilyen csajjal, vagy jobb esetben teszi a szépet,a háta mögött pedig lehordja a csajt.Ha pedig nem,akkor a csaj nagyon szerencsés lehet.Amúgy az ízlése mindenkinek más...de egy normális csaj nem annyira bunkó hogy elhajtson egy csúnyább pasit.
2011. aug. 9. 20:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagyok a fizikai adottságaimmal, és nem, rohadtul nem akarok jó pasit. Sőt... Először egyik sem tetszett, akibe belezúgtam a végén, de ahogy megismertem őket, egyre szebbnek láttam őket. (Csak nem ilyen a szerelem?!...)

Csak fordítva vhogy sosem jött össze. Mindig marad az egyoldalúság. Sok nő felszínes, de sok pasi is. Remélem, h még akad kivétel! :(

2011. aug. 9. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!