Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagosabb, nem túl jól kinéző nők/lányok miért kifejezetten jó pasival akarnak összejönni?
mert megtehetik, egy nőre sokan hajtanak, így kedvükre válogathatnak, ráadásul nem is utasítja el őket senki.
21f
1. Nincsenek kategóriák, pláne nem külső alapján.
2. Személyenként változó, hogy kinek mi a jó pasi/szép lány. Azt meg hadd ne kelljen magyarázni, miért ne akarna mindenki olyat, ami neki tetszik.
3. Aki csak külső alapján választ párt, az hülye.
Az átlagosabb nem túl jól kinéző nő és az átlagos férfi fogalma relatív, tehát a kérdés értelmetlen.
Vegyünk példának egy csinos, átlagosnak mondható nőt, szeretne magának egy helyes pasit, ki is nézett magának egyet. Mi van akkor, ha a kiszemelt srác szerint ez a nő kifejezetten csinos, dekoratív?
Szóval aki szerinted átlagosabb az nem biztos, hogy más szerint is átlagos.
16/L
Tisztában vagyok a fizikai adottságaimmal, és nem, rohadtul nem akarok jó pasit. Sőt... Először egyik sem tetszett, akibe belezúgtam a végén, de ahogy megismertem őket, egyre szebbnek láttam őket. (Csak nem ilyen a szerelem?!...)
Csak fordítva vhogy sosem jött össze. Mindig marad az egyoldalúság. Sok nő felszínes, de sok pasi is. Remélem, h még akad kivétel! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!