Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek, hogy egy nővel/pasival már 120x nem sikerült összejönni, meg tudod, hogy reménytelen az egész, és mégis úgy éreztétek, hogy ő kell? Meddig tartott nektek ez az érzés?
Hogy kell elképzelni ezt a 120 alkalmat?
120x szembejött veled az utcán te meg elszaladtál vagy 120 randi volt?
Volt. 5 évig tartott. Most már hál istennek kiszerettem belőle. Én nem a meghódítására törekedtem, mert az lehetetlen volt, én azon voltam, hogy kiábránduljak belőle.
A legro.hadtabb vicc az egészben, hogy mikor már egyáltalán nem kellett és gondolni sem gondoltam rá, semmi, akkor bepróbálkozott... :D
20L
Volt/van.
Még mindig tart ez az érzés,hogy őt akarom,senki mást.
19/L
Van hát, már 3 éve.
Elhívtam közös programra, nemet mondott. Szerintem fel sem fogta, hogy kettesben akartam lenni vele.
És tényleg, amikor nem találkozok vele hónapokig (direkt kerülöm), tuti akkor jön és udvarolgat. De még mindig nem történt semmi konkrét.
Már ott tartok, hogy ráugrok, mert nem bírom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!