Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetnék meg valami rendes lányt, esetleg jövendőbeli barátnőt? (20F)
Eddig nem nagyon ismerkedtem. Azt se tudom, hogy kell randizni. Elég elfoglalt is voltam a suli miatt, de most vége lett a vizsgaidőszakomnak és bár sok mindent szeretnék csinálni a nyáron (főleg sportok), de szeretnék lányokkal is ismerkedni, esetleg hogy barátnőm legyen.
Télleg fogalmam sincs ehhez az egészhez. Nem tudom másoknak hogy működik és nekem mit kéne tennem.
Nincs valami sok barátom. Van pár ember akivel jóban vagyok suliból meg egyéb helyekről, de egyikkel se annyira, hogy elmenjek velük bulizni vagy valahova. Ja és am bulizni se voltam még.
Szal tanács meg útbaigazítás kéne (:
Parkban, buszon, vonaton szerintem nagyon jól lehet ismerkedni, neten is érdemes szerintem. Elég sok mellényúlás is lehet, de irtó nagy szerencséd is. Nem szabad kihagyni egyetlen lehetőséget sem az ismerkedésre. Járj el valahová sportolni ahol lányok is vannak. Ha meglátsz valakit aki tetszik menj oda. Vagy írhatsz nekem is ha kedved van. :)
20/l
nemtudom hogy csináltad hogy 20 évesen még nem voltál sehol bulizni! vagy folyamatosan tanultál az orvosi miatt vagy anyuék nemengedtek vagykitudja?!
szerintem facebookon ismerkedni nagyon cink!
mivel a művészek jönnek be talán elnézhetnél 1-2 iparművészetis kiállításra vagy hamár zene akkor koncertre.
és miért problémázol azon hogy kivel? egyedül! vagy fészen küldesz meghívót valaki csak elmegy veled!
Véleményem szerint nem a legnyerőbb konditeremben vagy sport közben ismerkedni mert ha kezdő vagy nem vagy hozzászokva a testmozgáshoz akkor nagy rá az esély hogy lihegve mész oda ami azért valljuk be nem épp nyerő első benyomás téren.
Ajánlom figyelmedbe a romkocsmákat-elég sok van belőlük errefelé- viszonylag kultúrált környezetben gyűlnek össze a művészek, és nem gáz ha leülsz valakik mellé dumálni neked meg még jó is mert barátokat szerezhetsz és lehet hogy a barátok közül majd egy barátnőjelölt is kikerül!
remélem tudtam segíteni:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!