Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetnék meg valami rendes lányt, esetleg jövendőbeli barátnőt? (20F)
Eddig nem nagyon ismerkedtem. Azt se tudom, hogy kell randizni. Elég elfoglalt is voltam a suli miatt, de most vége lett a vizsgaidőszakomnak és bár sok mindent szeretnék csinálni a nyáron (főleg sportok), de szeretnék lányokkal is ismerkedni, esetleg hogy barátnőm legyen.
Télleg fogalmam sincs ehhez az egészhez. Nem tudom másoknak hogy működik és nekem mit kéne tennem.
Nincs valami sok barátom. Van pár ember akivel jóban vagyok suliból meg egyéb helyekről, de egyikkel se annyira, hogy elmenjek velük bulizni vagy valahova. Ja és am bulizni se voltam még.
Szal tanács meg útbaigazítás kéne (:
na egy lánynak is ide kellett már tévednie!:)
én is 20 éves vagyok, és idáig egy kapcsolatom volt összesen, úgyhogy én sem fogom tudni megoldani a világ problémáit ma este ( jó, de az 4 évig tartott :P ) úgyhogy hasonló problémákkal kűzködöm,mint te,hogy sosem randiztam. illetve egyszer nemrég, de az nagyon kínos volt :D azért, mert erőltettük, annál nincs is cikibb,mikor vmi olyan természetellenes..
ezért én sem ajánlom neked a partikat, max a házibulit ;) persze ott a másik oldal is,hogy talán ha innál egy kis szíverősítőt, akkor könnyebben feloldódnál és ismerkednél, nem? én pl utálok szórakozóhelyen ismerkedni, az összes f*szkalap,aki odajön hozzám a következő pár órára tervez velem és ez annyira átlátszóan gusztustalan,hogy az nem mindig olyan szórakoztató.
ha ismerkedni akarnék akkor én biztos,hogy kimennék ebben a szép időben egy parkba, olvasnék a padon, sétálóutcában mászkálnék, vagy vmi ilyen természetes dolgot csinálnék, és ilyenkor az a pasi, aki odajön hozzám egy könnyed spontán mondattal, annak sokkal több esélye van,mint a f*roktologatós műmájereknek egy szórakozóhelyen. persze én komoly kapcsolatról beszéltem, egy éjszakára gondolom tökéletes egy party is.
sok szerencsét, sztem a sikered abban áll,hogy ne legyél görcsös, ne akarj mindenáron barátnőt, és abban a pillanatban,hogy elengedted magad és rájöttél,hogy jó egyedül is meg fogod találni azt a csajszit,aki illik hozzád minden feszengés nélkül!! :)
Köszi utolsó
Az a helyzet, hogy én nagyon nem egyéjszakás kalandokat keresek. Tudom fura, hogy így tapasztalatlanul, de komolyan gondolom a barátnőkeresést és én sem szeretnék olyan lányt, aki azt hiszi, csak pár órára akarom felszedni, vagy csak addig fogná a kezem, ameddig következő héten nem talál magának valaki mást.
Hú, mennyi ilyen kérdés van :)
Ezek közt is van jó válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
hát kevesen vagyunk mi rendes lányok :D de vagyunk!! :D ne add fel,és ne érd be kevesebbel, elég sokan álcázzák magukat, és a bershkás minijük alatt egy igazi kis l*tyó lapul :S már bocsánat. de ha leszbi lennék,nagyon könnyen tudnék választani lányokat 1-2 napra,tényleg nagyon mutatósak a mai fiatalok ( mi meg a vének ) de igazán normális lányt, akinek nincsenek sztárallűrjei , nincs elszállva magától, nem úgy iszik,mint a disznó és nincs sötét múltja pár száz pasival a háta mögött - hát olyan kereshetnék..
persze nem akarom lehúzni a mai lányokat, de úgy érzem,hogy a többségük kicsit elszakadt a valóságtól, és az ő viselkedésük elég sok mindent lerombol.
szóval nekem nincs jobb ötletem,minthogy olyan helyen ismerkedj,ami neked is a természetes közeged, ahol olyan lányokat ismernél meg,aki közel áll a természetedhez. én ezért mondtam pl a sétálóutcákat, mert jó,hogy sznob meg minden, de olyan kellemes és tök jó sétálni.
vagy pl, mit sportolsz? ha ott látsz egy lányt akkor máris van egy közös témátok. bedobsz vmi vicces nyitómondatot, ha tetszik neki akkor látni fogod, ha nem, akkor sem történt tragédia, nem neked való ;)
persze nagyon könnyen okoskodok, már én is fél éve egyedül vagyok, de sztem jó szinglinek lenni néha. jobb,mint egy rossz kapcsolatban lenni :)
itt a nyár, drukkolok!!
Van egy olyan problémám is, hogy elég hamar meg tudok szeretni egy lányt és nagyon rosszul esik utánna, ha egy másik fiút választ vagy csak úgy nem kellek neki.
Én is olyasmit keresek, amilyen neked kéne, ha leszbikus lennél. :D
hmm :D hát elég válogatós vagyok :D
nekem az olyan lányok tetszenek,akik magabiztosak és tudják mit akarnak, sötét hajuk van, magasabbak és ugyan adnak magukra de nem mindenük a külsőség. szeretne sportolni, de nem ez a tinglitangli sportot, hanem vmi olyat,amit én,ami szórakoztató. a humor és a jó kedély az egy olyan alap, amiből semmiképp nem engednék...
most te jössz. :D
Kezdem a belsővel, mert az a fontosabb.
Legyen először is okos. Nem tudom most behatárolni, hogy miylen végzettségű, mert lehet csak középiskolás, de lehet már egyetemista, szal az életkorára nem mondanék így semmit, de mindenképpen legyen valami célja, lehetőleg egyetem felé tanuljon tovább vagy lehet akár valami művésznő hajlamú is.
Fontos lenne, hogy ő is az igazit keresse és ne csak ilyen kalandokat. Szeretném, ha ő is tapasztalatlan lenne még, mint én.
Akkor most jönnek a kevésbé fontos tulajdonságok, külsőségek. (a fontossági sorrend lefelé csökken)
-Kék szemű:P
-szőke, göndör hajú
(-tökm1 milyen testalkatú és magasságú)
-szeretne zenélni vagy szereti a zenét, esetleg énekel (ha énekel az a legjobb:D), művész hajlamú, humán beállítottságú
-orvosi egyetemre akar majd menni vagy azon van. Vagy valami lányos helyen, mondjuk bölcsészkar vagy valami művészi vagy ilyesmi. (Tudom, hogy az orvosi nem lányos, de nekem bejönnek a dokilányok)
Kb az ellentéte lenne nekem. És lehet butaságnak tűnik, de én pont ezt szeretném, ha minél több mindenben különböznénk. Hm nemtom, mondjatok majd véleményt erre is. Olyanok lehetnénk mint a tűz és a víz. De ez szerintem nem feltétlenül lenne rossz. Persze ez nem olyan fontos, csak ezek azok az apróságok, hogyha most lehetne kérni milyen feleséget akarok, akkor valami ilyet. De akár tök más lányba is beleszerethetek, szal ezek nem ilyen fix paraméterek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!