Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetnék meg valami rendes lányt, esetleg jövendőbeli barátnőt? (20F)
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon ismerkedtem. Azt se tudom, hogy kell randizni. Elég elfoglalt is voltam a suli miatt, de most vége lett a vizsgaidőszakomnak és bár sok mindent szeretnék csinálni a nyáron (főleg sportok), de szeretnék lányokkal is ismerkedni, esetleg hogy barátnőm legyen.
Télleg fogalmam sincs ehhez az egészhez. Nem tudom másoknak hogy működik és nekem mit kéne tennem.
Nincs valami sok barátom. Van pár ember akivel jóban vagyok suliból meg egyéb helyekről, de egyikkel se annyira, hogy elmenjek velük bulizni vagy valahova. Ja és am bulizni se voltam még.
Szal tanács meg útbaigazítás kéne (:
2011. jún. 14. 22:22
31/46 A kérdező kommentje:
hát végülis ismerkedni szeretnék, aminek a célja, hogy barátnőt találjak.
minimum korhatár? Hát nemtom. 14 mondjuk
2011. jún. 15. 14:12
33/46 A kérdező kommentje:
van kedved beszélgetni? (:
2011. jún. 15. 14:22
35/46 anonim válasza:
36/46 A kérdező kommentje:
Kik ezek és mit csináljak velük?
2011. jún. 16. 20:09
37/46 anonim válasza:
Csak beraktam párat,hogy ismerkedhetsz pl facebookon,mert miket lehet találni... És lehet,hogy gyorsabban találsz barátnőt. Segíteni akartam!
38/46 A kérdező kommentje:
De ez komoly? Facebookon ismerkedni? Azt hittem az tök gáz meg a lányok is hülyének néznek
2011. jún. 16. 20:13
40/46 anonim válasza:
Ez most komoly? Azok után, amiket itt leírt. Mármint ez a nő ideálos dolog. Ezeket a csajokat ajánlod neki? Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!