Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerhetnék meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerhetnék meg egy fiút közelebbről?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismerkedtünk meg , de csak ritkán tudunk talákozni kb 2 hetente de akkor is versenyen vagyunk , de nekem tetszik ez a fiú és hogy ismerhetnénk meg egymást jobban, esteleg hogyan csábitsam el ...?
2009. jún. 29. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Odamész.
2009. jún. 29. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha nem kezdeményezik, menj oda és nyisd ki a pici szád xD

Beszélgess vele, ismerd meg aztán ha úgy érzed akkor kérd el a telefonszámát vagy valami msn címet, hogy tudd vele tartani a kapcsolatod abba a 2 hétbe/hetekbe.

2009. jún. 29. 19:47
 3/10 A kérdező kommentje:
az msne megvan de szerintetek akkor nem nyomulok nagyon vagy nem leszek tul könnnyen kapható ha mindig ráirok ? ugyanez van azzal is , hogy már mentem oda hozzá beszélgetni versenyen csak azzal is az az aggályom van , hogy nagyon nyomulnék vagy könnyen kapható lennék :S
2009. jún. 29. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:

ha akarsz valamit akkor beszélgetni kell:)magátol nem fog rá jönni

és az 2hetente kevés nyugodtan írogassrá msnen ha te is érdekled öt jól el lesztek majd

2009. jún. 29. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:

nyomulás meg könnyen kaphatóság.... Ha akarsz valamit akkor oda kell állni és meg kell csinálni. Rá kell írni, beszélni kell vele. nem nyomulás meg könnyen kaphatóság kérdése xD

Meg észre fogod venni, hogy hogy reagál arra hogy mindíg a társaságát keresed. második voltam..

2009. jún. 29. 20:09
 6/10 anonim válasza:
a válasz egyszerű! menj oda hozzá és beszélges vele ( én is ezt szoktam XD) nem fog elküldeni hidd el :)
2009. jún. 29. 20:14
 7/10 anonim válasza:
Odamész hozzá de meztelenül. Az elég pozitív szokott lenni.
2009. jún. 29. 20:19
 8/10 A kérdező kommentje:
meztelenül lol xD én már majdnem láttam meztelenül ( ha leesett vna róla a törcsi akk meztelenül)
2009. jún. 29. 20:26
 9/10 A kérdező kommentje:
jah és am a másik kérdésemre h hogyan csábithatnám el esetleg ?
2009. jún. 29. 20:44
 10/10 anonim válasza:
Szerintem menj oda és beszélgess vele sokat. Ne szaladj naon utána mert az elriasztja de ha látja hogy érdeklődsz iránta az tetszeni fog neki. Hidd el.
2009. jún. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!