Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg közelebbről egy masszőrrel?
Szia! Jómagam is masszőr vagyok :) Szerintem egy kicsit túl komplikálod.A masszázs során úgy is fogtok beszélgetni ez nem csak izmokról hanem a vendég lelkéről is szól el kell vele beszélgetni .Úgyhogy a beszélgetési lehetőségetek adott les.Ennek során kialakulhat egy bensőségesebb viszony és ha jól sül ki akkor te is ugyan úgy felkelted az érdeklődését.Apró utalásokat persze lehet tenni hogy leessen neki azért de ne vidd túlzásba.Azonban , nem tudom hogy ő mióta űzi a szakmát, de vannak olyan emberek főleg ebben a szakmában akik nem keverik a szakmát a magán dolgokkal, úgyhogy azért légy óvatos.A szakzsargon szerint "tilos" ilyenbe bonyolodnia a masszőrnek, de mivel ez nem intézményen belüli masszázs lesz (gondolom)így azért más a helyzet.Én személy szerint szurkolok nektek
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!