Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerhetnék meg valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerhetnék meg valami rendes lányt, esetleg jövendőbeli barátnőt? (20F)

Figyelt kérdés

Eddig nem nagyon ismerkedtem. Azt se tudom, hogy kell randizni. Elég elfoglalt is voltam a suli miatt, de most vége lett a vizsgaidőszakomnak és bár sok mindent szeretnék csinálni a nyáron (főleg sportok), de szeretnék lányokkal is ismerkedni, esetleg hogy barátnőm legyen.

Télleg fogalmam sincs ehhez az egészhez. Nem tudom másoknak hogy működik és nekem mit kéne tennem.

Nincs valami sok barátom. Van pár ember akivel jóban vagyok suliból meg egyéb helyekről, de egyikkel se annyira, hogy elmenjek velük bulizni vagy valahova. Ja és am bulizni se voltam még.

Szal tanács meg útbaigazítás kéne (:

2011. jún. 14. 22:22
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
basszus te biztos, hogy nem én vagy?:D
2011. jún. 14. 23:39
 22/46 A kérdező kommentje:
Te ki vagy?:D
2011. jún. 14. 23:40
 23/46 anonim ***** válasza:

Kék szemű:P

-szőke, göndör hajú

(-tökm1 milyen testalkatú és magasságú)

-szeretne zenélni vagy szereti a zenét, esetleg énekel (ha énekel az a legjobb:D), művész hajlamú, humán beállítottságú

-orvosi egyetemre akar majd menni vagy azon van. Vagy valami lányos helyen, mondjuk bölcsészkar vagy valami művészi vagy ilyesmi. (Tudom, hogy az orvosi nem lányos, de nekem bejönnek a dokilányok)

hmm. a göndör haj nem stimmel, hangszeren játszottam 8 évet, de nem orvosnak tanulok, viszont elég lányos egyetemre járok. De az állatorvoslás érdekel, szóval ha nyerek a lottón (elég nagy a valószinüsége :D) akkor nagyon szeretném elvégezni.

2011. jún. 14. 23:44
 24/46 anonim ***** válasza:
egy sorstárs. tök ugyan ez van velem is.
2011. jún. 14. 23:44
 25/46 A kérdező kommentje:
Ha valakinek véletlenül kedve támadna barátkozni, nyugodtan írjon privátot.
2011. jún. 14. 23:47
 26/46 anonim ***** válasza:

kicsit skizofrénesre vettétek a figurát :D

hát ha nem is valósul meg valószínűleg az összes vágyálmod, akkor is biztos vagyok benne,hogy találni fogsz egy ilyen lányt! pl a dokilány jelöltek nem hinném,hogy olyan számodra elviselhetetlen kicsapongó életet élnének. ha sebész, akkor még művészi hajlam is van benne :D

például nem tudom,hogy pontosan mennyit tartózkodsz pesten, de én biztos becéloznám a SOTE környékét és ott azért jóval nagyobb esélyed van találni egy ilyen lányt,mint mondjuk a dokk caféban.

egyébként (bocsi,h cinikus vagyok) de amiket most szeretnél a barátnődben és feleségedben, pontosan azokat fogod utálni ha megromlik a kapcsolatotok. pl az orvosok nem kicsit elfoglaltak, és egyébként sokaknak elég elviselhetetlen természete van, mert a munkahelyükön pl ők az istenek és úgy gondolják,hogy azon kívűl is.

a művészek kicsapongóak, én meg úgy vettem észre,hogy hozzád egy biztonságos lelkületű lány passzolna. persze ezek csak sztereotípiák csak azért mondom,hogy nem kell szemellenzővel válogatni, lehet,hogy pont az lesz neked jó,hogy nem olyan lányt találsz,mint amiket leírtál.

egyébként miért szeretnéd rögtön az igazit megtalálni? nem szeretnél még picit lazulni előtte? pl én a hosszú kapcsolatom alatt rengeteget tanultam egy másik emberről és hogy milyen egy jó kapcsolat,hogy kell bánni a másikkal és mit harcoljak ki magamnak is, viszont rengeteget hibáztam is, pont mert tapasztalatlan voltam. örülök,hogy az "igazit" ha lesz olyan nekem, nem tettem ki ezeknek a hibázásoknak.

szóval biztos borzasztó lelki teher lehet rajtad,hogy rögtön az igazit akarod megtalálni és nagy kudarcélmény,hogy áh még mindig nem sikerült. engedd el magad, szerezz tapasztalatokat! velem mindig akkor történnek a legjobb dolgok,amikor nem számítok rá! talán , mert nem vagyok görcsös és akkor csak úgy megtörténnek :) egyébként ha kieresztenéd a gőzt akkor haverokkal el is tudnál menni romkocsmába is, ott tudsz lazítani is és még akár ismerkedni is lehet,még se egy szórakozóhely ;)

2011. jún. 14. 23:55
 27/46 A kérdező kommentje:

Nemtom, én valahogy nem tudom ezt a lazulás dolgot felfogni. Szal lehet nem jön össze az igazi, de akkor is próbálom. És am igen, kudarc élmény lenne számomra, mindenképpen, igazad van.

Szal nekem is van egy olyan elvárásom, hogy ő is tapasztalatlan legyen és ha én ilyet várok el, akkor ő is elvárhatja ezt teljesen jogosan tőlem. A feleségemen akarom kiélni magamat.

Igazad van sokmindenben. Biztonságra is vágyom és nem valami bizonytalanlelkületű kéne, mert csak ripityára törné a szívem. Am nekem is valszeg olyasmi munkám lesz, mint egy sebésznek, ha kijárom a sulit. A képzésünk is elég kemény. És tudnám is tisztelni a lányt, ha ilyen a munkája. Mondjuk télleg elgondolkodtató dolgokat írtál.

2011. jún. 15. 00:04
 28/46 anonim ***** válasza:

Kifejezetten barátnők keresel, tehát párkapcsolatot, vagy csak egy lány barátot?

Mi a minimum korhatár? :D

2011. jún. 15. 12:48
 29/46 anonim ***** válasza:

Ha ő nála magas a korhatár, akkor hozzám is lehet jönni:P

21/F

2011. jún. 15. 12:50
 30/46 anonim ***** válasza:
Miért, nálad mekkora a korhatár? :)
2011. jún. 15. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!