Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg idős hozzám?!
a barátom 15 éves és jól megyvagyunk,eddig arcra-puszinál még nem volt több :))
viszont a szüleim folyton azzal cseszegetnek hogy Túl idős hozzád -.-"
szerintetek igazuk van??
bár nem érdekel mert szeretem és ha idős is lenne hozzám,akor se állithatna meg senki hogy találkozzak vele >.<
13L

Nem is értem, mi a kérdésed lényege,hiszen (ahogy írtad) senki,és semmi nem befolyásolhat téged...
Pár hónapon belül szétteszed neki a lábaidat,és ennyi.
De azért én a helyedben bemutatnám a fateromnak,hogy legyen kitől félnie is...XDDD

10:47
Remélem nincs gyereked. Hihetetlen hogy milyen stílusban beszélsz, és miket mondasz....

Ez így szerintem teljesen oké. Te 13, ő 15, arcra puszi, ismerkedés. Ennyi idős korban az ember még nem az élete párját keresi, persze hogy elég, hogy "jófej" :) Tök jó! Itt a nyár, járkáljatok fagyizni, strandra:) Azért "oltogatnak", mert hát idősebb fejjel az ember mindig rosszra gondol:) A szüleid meg csak még korainak tartják, hogy járj valakivel.
És egyelőre ne változtass a szexhez való hozzáállásodon, jól gondolod, ráérsz még vele:) Sok sikert!;)
23N

Miket mondok?
Írjam azt,hogy minden szép és jó lesz?
Annak bezzeg volna értelme mi?:)
10:53
nem montam hogy ird azt hogy minden szép és jó lesz viszont tényleg stílust válthatnál :))
nem is az volt a kérdés hogy hány hónap mulva akar megb@szni hanem az hogy ha arcra-puszi meg ismerkedés van ,még akkor is túl idősnek számit -e :D

okay,stílustváltottam:)
Nem idős hozzád képest. Annyira. XD

jajj ezek az idősebbek mindig rosszra gondolnak nem igaz??:D
szerintem ez a korkülönbség simán belefér. a szüleid csak féltenek:))
ez a szexes dolog meg, áhhxD vannak itt olyanok akik teljesen félreértelmezik a kérdéseketXD ne törődj velük:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!