Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg idős hozzám?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg idős hozzám?!

Figyelt kérdés

a barátom 15 éves és jól megyvagyunk,eddig arcra-puszinál még nem volt több :)) 

viszont a szüleim folyton azzal cseszegetnek hogy Túl idős hozzád -.-"

szerintetek igazuk van??

bár nem érdekel mert szeretem és ha idős is lenne hozzám,akor se állithatna meg senki hogy találkozzak vele >.<

13L

2011. jún. 14. 09:50
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
Hát ezt így látatlanban elég nehéz megmondani. Szüleid nyilván arra gondolnak, hogyegy 15 éves srácban már igencsak dúlnak a hormonok, és ő többet fog akarni szexuális téren, mint amire te készen állsz. Ilyen idős korban a rohamos nemi, szellemi fejlődés miatt 1-2 év korkülönbség is hatalmas lehet. Persze ha a fiú kicsit éretlenebb a koránál, akkor működhet. Szerintem csak féltenek
2011. jún. 14. 09:54
 2/42 anonim ***** válasza:

Most fog jönni a közhelyparádé...

De az igazság az kedves kérdező,hogy addíg lesz jópofa a barátod,amíg meg nem kapja amit akar...

2011. jún. 14. 09:58
 3/42 A kérdező kommentje:
hát én már beszéltem vele erről és aztm monta hogy ő nem a "testem " miatt van velem hanem mert jófej vagyok meg kedves meg minden,szóval elősször ink az 1. csók és majd sokkalsokkal később TALÁN a szex is :DD
2011. jún. 14. 10:03
 4/42 anonim ***** válasza:

Mondjam azt,hogy sablonszöveg?

Nem mondom XD

2011. jún. 14. 10:05
 5/42 A kérdező kommentje:
háát felőllem azt mondasz amit akarsz bár én ismerem mert mindennap találkozok vele meg minden és egy ideje járunk szahl annyit már biztosan tudok rólla hogy sose hazudna a szemembe :DD
2011. jún. 14. 10:11
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. El kell keserítselek. A való életben ezek a dolgok máshogy működnek mint a romantikus filmekben. Egy kapcsolatnak a nemiség természetes velejárója. Olyan NINCS hogy évekig csak csók van. Ezt se a srác, se te nem fogjátok bírni.

És ez így van rendben. A szex pedig nem feltétlenül egyenlő a szó szoros értelembe vett közösüléssel. Ezt főleg a fiataloknak kell tudnia.

Én nem akarlak semmiről lebeszélni, ha szereted, hát szereted, találkozgassatok, érezzétek jól magatokat, de nem valószínű hogy hosszú életű lesz a dolog. Szüleid biztos féltenek a csalódástól. De ezt mindenkinek át kell élnie, ez van.

2011. jún. 14. 10:12
 7/42 anonim ***** válasza:

10:11 "szahl annyit már biztosan tudok rólla hogy sose hazudna a szemembe :DD"

Majd idővel rájössz sajnos,mi is a valóság...

2011. jún. 14. 10:15
 8/42 anonim ***** válasza:
47%

10:15

Jól van wazze, azért te is állj már le, nem minden férfi egy hazug szemét, még akkor sem, ha te eddig csak ilyenekkel találkoztál...

2011. jún. 14. 10:16
 9/42 anonim ***** válasza:

Férfi? XD

15 éves kisgyerekről beszélgetünk

2011. jún. 14. 10:18
 10/42 anonim ***** válasza:
Jól van azért 15 évesen már messze nem kisgyerek, hanem kamasz, fogalomzavarban vagy. Vagy talán akkor ezek szerint egy "kisgyerekről" feltételezed hogy meg akarja dugni a krédezőt, és hazudik mint a vízfolyás?
2011. jún. 14. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!