Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg idős hozzám?!
a barátom 15 éves és jól megyvagyunk,eddig arcra-puszinál még nem volt több :))
viszont a szüleim folyton azzal cseszegetnek hogy Túl idős hozzád -.-"
szerintetek igazuk van??
bár nem érdekel mert szeretem és ha idős is lenne hozzám,akor se állithatna meg senki hogy találkozzak vele >.<
13L

Szó sincs erről..csak egy 13 éves lány még mindent elhisz,amit mondanak neki...
És ezzel egy 15 éves fiú már pontosan tisztában van...
De remélem,hogy hosszú,és tartós kapcsolatuk lesz.
10:25 köszönjük :DD
egyébként érdekesség: multkor láttam egy ugyanilyen kérdést hogyí 13L és 15F és arra mindenki at monta hogy jaaaj pont jó,nem idős,meg minden itt meg oltogatnak :))

Akkor nem értem,miért raktad fel ugyanazt a kérdést..XD
egyébként szó sincs oltogatásról,csak legyél óvatos. Ennyi.:)

Nem tudom, tisztában vagy-e vele, hogy még gyerek vagy. Még nem is csókolóztatok, de te már a szexről beszélsz.
Öregem, hogy elkorcsosult a világ. Mi a francért kell felnőtteset játszani?
Azért van veled, mert jó fej vagy? Az én barátaim mind jófejek, de nem járok egyikkel sem. Mert a párkapcsolat nem erről szól, és ez úgy tűnik te/ti még nem tudjátok felfogni. 20évesen kiélt ribi leszel, amit most tuti nem hiszel el, de majd akkor gondolj vissza arra, amit írtam.
10:32 saját tapasztalat?? :)
már nenm azért de én nem beszélek most a szexről hanem azt montam hogy ha 14 éves leszek akkor azt csinálunk amit akarunk :) de szerintem nem lesz szex ... én arra gondoltam h pl petting meg nyelves meg ilyenek :DD
bár ismered a mondást,Rossz az aki rosszra gondol :PP
erre majd te is gondolj vissza :D

Rosszra? XDDD
Ha nem vigyáz a srác az elsőnél,akkor az tényleg rossz lesz...XD

10.03-kor beszéltél a szexről. Első csók aztán szex. Te mondtad.
Na jó, látom nagy a rózsaszín köd. Majd úgyis megütöd a pofikádat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!