Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki 19 éves, járni akar velem de nem tudom, nem túl idős hozzám? én 14 vagyok
nincs olyan,hogy idős,nem idős. mással ne foglalkozzatok,más véleményével szintén ne. kivéve az enyémet : ))viccet félretéve...azzal legyél,akivel a legjobban érzed magad.ennyi! de szex még: nono : )kicsit had érjen még a pihe puha barack :)
23/F
csak szexet akar....legalábbis én csak azt akarnék. egy 14 éves taknyostól.
19f
HALI
Na ez lett jól elb@aszva....
minden tizenéves lány felnőt pasikkal jár...
különböző indokkal
De ritka az ilyen kapcsolatban az érzelem
és a két részről való érzelmet ne is boncolgassuk...
és hát így elég rendesen felborítják a rendszert....
én nem tudom hogy te szereted -e de ő nem valószínű....
bye
Velem is történ ilyen,annyi idős voltam,mint te és én nem mertem belemenni,meg akkoriban nem igazán akartam pasit magamnak,elgondolkodtam,hogy mit kezdene velem egy ilyen idős srác,és inkább nem kértem belőle...nem is bántam meg,két éve összejöttem az első barátommal,akivel még mindig együtt vagyunk.Én meggondolnám a helyedben a dolgot.
21L
annyira bírom az ilyen 88%-oshoz hasonló barmokat.
szerinted egy 19 éves fiú fog várni 1-2 évet....te hülye vagy tudd meg.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!