Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki 19 éves, járni akar velem de nem tudom, nem túl idős hozzám? én 14 vagyok
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 17:23
11/15 A kérdező kommentje:
jaa aki 17:37 kor írt 19f kösz tudod nem mindenki olyan taj paraszt mint te ^^
2011. okt. 30. 18:54
12/15 anonim válasza:
Menet közben is eldönthetitek, hogy összeilletek-e.
13/15 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani. Próbáljátok meg, aztán ha valami van, akkor kapard le.
14/15 anonim válasza:
Ez személyektől függ...attól is függ h te mennyire vagy érett vagy h mennyire szeretitek egymást változó. DE ha tényleg szeretitek egymást miért ne járhatnátok?
15/15 anonim válasza:
Amugy hozzáteszem h te 14 évesen még csak gyerek vagy ő meg már felnőtt szo....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!