Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy 18 éves korom ellenére túl idős hozzám egy 22 éves srác?
mondjuk nem volt még barátom,ezért is lehet aggasztó a dolog..:)
szerintetek?
nem ér senki hamarabb "legalábbis én véleményem", 2-3 év oda vissza nálam még belefér, *18év felett,
de előtte csak 1évvel mertem visszább menni (fura egy elsőssel beszélgetni?4?!, aki még csak most járta ki a 8.at, de ez az én véleményem) (gondoljatok bele ti is, csajok, elsős-4.es (ez már 3év), és alig van közös téma,
am nem ér senki korábban helyesebb az, van olyan lány és van olyan fiú aki korához képest érett !!! és ez nem u.az
lásd 14-6 éves terhes kismamákat akik most azon törik a fejüket h. kérdezzék meg azt h. teherbe eshettek-e xyz okból),(míg mások azon gondolkoznak (14-6)h. szeretnének barátnőt de nem találnak)
az h. valamit hamarabb kezd el az ember attól még nem ÉRETT... *inkább felelőtlen
am visszatérve a kérdésre, egyéni beállítottság, 2-3év nálam a határ
19F/barinőm 20/L ^^
Itt mindenki hiperszociális ! Ne hallgass rájuk, azért legyetek együtt, mert szerelmesek vagytok, ne azért, mert a kereskedelmi csatornák agymossák ezeket a vakított parasztokat.
Értelmesnek tűnsz, ne a hülyeség irányítson, hanem az agyad, más szempontokat nézz. THX puszi Puruttya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!