Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de túl idős hozzám. Nem adja fel, harcol értem. Mit kellene csinálnom? (bőv. Lent)
Kb 1 hónapja voltunk nyaralni 10 napra egy társasággal, sok embert nem is ismertem. Volt ott egy nagyon helyes pasi, aki elkezdett nyomulni, s bevallom nagyon nem bántam. És hát össze is jöttünk és mondhatom eléggé belézúgtam. Majd kiderült hogy sokkal idősebb, mint amennyinek kinéz. Én kb 25-nek néztem, de 34(!), én 18 vagyok. Mikor ezt megtudtam, mondtam neki, hogy hagyjuk ezt és felejtsük el egymást, de azt mondta, hogy ilyen könnyen nem adja fel, s harcolni fog. Pár nap múlva hallom, hogy új szomszédunk lesz...Ő volt az, ide költözött. Mivel egyedül engem ismer a környéken, ezért nem feltünő, hogy mindig együtt vagyunk. Még szerelmesebb lettem és hiába próbáltam elfelejteni, vagy kiábrándulni belőle a sok együtt töltött idő miatt nem sikerült.
Nagyon szeretem ezt a pasit, de túl idős hozzám, s azt sem tudom, hogy a szüleim hogyan ragálnának erre az egészre. Szerintetek mit kellene csinálnom?
A válaszokat, segítséget, tanácsokat előre is köszönöm!
Szia!
Ha igazán szeretsz valakit,nem számít hány évesTTe a körülötted lévő emberek véleményétől félsz...ami érthető is.
De mondok vmit. Én is 18 évesen ismertem meg egy nálam 18 évvel idősebb férfit. Ő próblákozott nálam,udvarolt, randira hívott,nem adta fel, de nem mentem el a távolságra hivatkozva. Pedig igazából attól féltem, hogy beleszeretek, és hogy mit fognak szólni az ismerőseim,és a családom. Végülis,hónapokkal később,amikor már nem tudtam feldolgozni,hogy nem látom, elmentem a szülinapi bulijára. Már egy másik csajt ölelt.
A mai napig nem tudtam elfelejteni, és sose bocsátom meg magamnak, hogy mások véleményével törődtem, nem a saját boldogságommal.Másokra ne hallgass, ők nem tudják, mitől leszel boldog.
Bár megjegyezném, ez a költözős téma elég beteges egy férfitól...
elég sok pénze lehet a tagnak:D csak úgy egy házat...
szerintem se foglalkozz mással, ha akarod akkor csináljad!:)
figyu
bnöm 14
a barátja mindjárt 29
nem sexelnek a srác rendes
sztem megpróbálhatnátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!