Szerintetek mivel szőrtelenítsem a lábam, és a többi helyen? Mostanság fogom elveszíteni a szüzességem érzem, és nagyon szeretem a pasim, és tudom h mindenben fog segíteni. Vki elmondaná h mit kell majd csinálnom?
Figyelt kérdés
lécci mondjátok el az első lépéstől az utolsóig h miből áll az 1. szex :P
csak azért szeretném tudni h mivel szőrtelenítsek, mert ha borotválok akk másnapra szúrni fog a lábam, viszont agyantát és az epilátort nem bírom.
tom h nehéz eset vok, de lécci segítsetek
16L
2011. jan. 4. 16:02
1/10 nielindi válasza:
veet. ha a gyanta és epilátor tényleg nem jo neked, akkor marad ez, vagy a borotva. amugy nem fogja érdekelni, h kicsit szur a lábad.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi
és jó ötlet
2011. jan. 4. 16:06
3/10 anonim válasza:
nekem veet után még aznap estére szúr a lában, ha reggel leszedtem. :D Ugyanaz, mint a borotva.. sőt nálam vacakabb volt. :S
4/10 A kérdező kommentje:
ohh:/
2011. jan. 4. 16:24
5/10 A kérdező kommentje:
vki eltudná mondani h milyen pózban érdemes csinálni előszőr?
2011. jan. 4. 16:25
6/10 anonim válasza:
pasira bízd a dolgot :D
fájnifog, a tampont rossz felhelyezéséhez tudnám hasonlítani az érzést. és misszionárius :)
7/10 anonim válasza:
eppilátort is megfogod szokni, persze, hogy először jobban fáj, bírd ki! Kitartás..:D
8/10 nielindi válasza:
misszionárius. de sokan mondják a lovaglót is, mert akkor te irányítasz, ülsz rá, amig jo neked. pettingeljetek sokat addig is, szex előtt is. lazulj el teljesen, tágitson egy kicsit, legyél elég nedves.
9/10 anonim válasza:
Gyantázd le. Egyébként meg tényleg gáz ha nagyon szőrös vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!