Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki ha nem tudok úszni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha nem tudok úszni?

Figyelt kérdés

Kedden megyünk fürödni a Barátnőmmel és én alig tudok úszni vagyis nem nagyon és ezért nem megyek bele a mély vízbe!

Nagyon ciki ez 17évesen?

2009. márc. 21. 21:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mélybe menni még akkor se ha tudsz uszni. amugy meg lehet tanulni.
2009. márc. 21. 21:07
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, nem mész be mélyvízbe.

Nem is nehéz megtanulni úszni.

Balaton pont jó elkezdésnek ;)

2009. márc. 21. 21:09
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, de mondd el a barátnődnek, hogy tisztában legyen a dolgokkal és még az ő kedvéért se fullaszd meg magad.
2009. márc. 21. 21:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
en sem tudok usyni, csak mint a lapos ko, kicsit fenn maradok...en 18 vagyok...hát bölcsökdni nem bölcsködök vele, de emiatt még senki nem nézett hülyének...
2009. márc. 21. 21:10
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Én sem tudok, és hát nekem is ciki hogy nyáron megyünk a Balatonra haverokkal, és csak én nem tok úszni..viz mellet nőttem fel..:/
2009. márc. 21. 21:19
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem ciki, én sem tudok. Ami késik, nem múlik! ;) Lehet, most tanulod majd meg. De ne mély vízbe kezd! ;) Hajrá!
2009. márc. 21. 21:28
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Miért lenne baj, vagy ciki, ha nem tudsz úszni!? Ha akarsz még van bőven időd megtanulni...Nem kell bemenni a mély vízbe és tudasd a Barátnőddel, hogy mi a helyzet!!! Egyszer az egyik barátom majdnem belefulladt a vízbe, mert nem mondta el, hogy nem tud úszni és mivel én nagyon szerettem volna beljebb menni(Baloton) untánnam jött...Hát mit ne mondjak baromira megijedtem akkor!

Jó szórakozást!

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 21. 21:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Félig Siófokiként mondom hogy jobb medencében tanulni mint Balatonban...bár tény hogy a hely az nagyobb:) de a kérdésedre a válasz nem ciki öregapám Siófoki mégse tud úszni nabumm:):):) ettől nem leszel rosszabb ember...
2009. márc. 21. 21:38
 9/17 anonim ***** válasza:
23%

hát ne haragudj, de nekem az a véleményem, hogy elég tré.

ezen már nincs mit segíteni, mert nem 1 hét alatt fogsz megtanulni úszni. ha nekem ilyet levágna egy férfi, hogy nem tud úszni, háááát:S

mindegy, a közös fürdőzés után iratkozz be egy úszótanfolyamra.

2009. márc. 21. 21:43
 10/17 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: tudok úszni valamennyire de annyira még nem hogy belemerjek menni a mély vízbe is :)
2009. márc. 21. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!