Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz normális lányt találni. De miért?
Figyelt kérdés
Szinte minden férfi normális lányt akar találni. De vajon miért viselkednek úgy a lányok ahogy?
azaz nem is igazából az számít nekik, hogy milyen a pasi hanem, hogy milyen a háttere.
Oké vanna ilyen lányok, de igazából nekik miért ez a fontos??
Az elején nekem ez még nem tűnt fel. Nekem nincs magas mércém, ismerem magamat. De az igaz, hogy olyan csajok ezek akik azért nem mindenkivel állnak szóba.
2011. jún. 14. 00:41
32/38 anonim válasza:
Na ugye! Akkor úgy látszik te ezzel a véglettel találkoztál főképp. Lehet hogy alapból ilyen társaság vesz körül és azért nehéz találnod rendes normális kapcsolatot. Vagy nem tudom...
nekem sincs szó szoros értelmében magas mércém, tulajdonképpen ahogy írtam csak normális legyen, úgy vagyok vele ahogy te is.
2011. jún. 14. 00:59
33/38 anonim válasza:
vannak ilyen lányok és olyanok...
én pl. a 'normálisak' közé tartozom...azt hiszem. nem járok bulizni, nem öltözök k*rvásan, nem játszok a pasikkal...
de van ennek az ellentéte... sajnos vagy nem sajnos, de kinek mi a normális...
/erről eszembe jutott egy idézet, de lefelejtettem hirtelenjében...>.<'/
15/L
2011. jún. 14. 08:11
34/38 anonim válasza:
hány éves vagy?
2011. jún. 14. 12:57
35/38 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
Igazából nekem nem probléma, ha néha iszik a lány, de viselkedjen normálisan.
A dohányosokat én se szeretem. :)
2011. jún. 14. 14:52
36/38 anonim válasza:
jó,jó,tudom,nagyon ráérek még,de mégis...már most úgy érzem magam,mint egy mókuskerékben...hiába hajt az ember,úgysem szánja meg senki... az utóbbi idöben jöttem rá hogy egy nönek mennyire kell hajtani hogy meglássák egyáltalán... de akkor se a jók... nöiesen/nem k.vásan/ öltözködöm,a régi belsömet pedig igyekszem megtartani,tehát nem iszom,nem dohányzom,söt nem tud érdekelni hogy nem láttam discot belülröl... kinek mi,nekem nem ez az érdeklödési köröm,hanem más. És mit kapok ezért a szerintem normális életmódért? csak kifütyülnek az utcán meg olcsó sz.jhának néznek,és gondolom kihasználnának ha hagynám magam... amiatt meg hogy nem cigizem,fogtak már kést a drága osztálytársaim a torkomhoz buzdításként... és akkor így becsülik a normális lányokat... így legyek normális huszonéves koromra? nem arról van szó hogy nem csinálom meg és nem tartok ki,mert nem így van,de nem látom értelmét...kinek minek? magamnak,hogy ha nem vagyok hajlandó könnyen megadni magam,már nem is kellek senkinek? hát úgy látszik,a normálisak maradnak maguknak,amíg egymásba nem botlanak,másképp nem látják meg egymást a sok /bocsánat,de/ selejt közt... egyébként relatív hogy mi a normális,de szerintem az érintetteken kívül senki se tartja normálisnak azt hogy az elsö,tisztességes munkával megszerzett keresett helyett elöbb van a kezébe cigaretta meg alkohol... vagy épp f... :/
2011. jún. 14. 19:41
37/38 anonim válasza:
akkor keress interneten csajokat, valami társkeresőn
2011. jún. 15. 14:53
38/38 Sztyepan válasza:
Olvasd el Platón: A lakoma című művét, akkor megérted, hogy miért nem találod a párod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!