Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz normális lányt találni. De miért?
Szinte minden férfi normális lányt akar találni. De vajon miért viselkednek úgy a lányok ahogy?
azaz nem is igazából az számít nekik, hogy milyen a pasi hanem, hogy milyen a háttere.
Oké vanna ilyen lányok, de igazából nekik miért ez a fontos??
Vannak kivételek tudom! Akinek nem inge....
Én normálisnak azt tartom, aki nőies de nem k*rvás. Akivel lehet beszélgetni rendesen és nem nézi le a másikat. :)
Tehát ha már illedelmesen elkezdtem vele beszélgetni ne úgy kezeljen mint egy kutyát.
Szivikém én normális lány vagyok. Sosem néztem mennyi pénze van a barátomnak, nem érdekelt a "háttere". Az alapvető emberi értékek a fontosak, persze van egy szint, ami alább nem adom. Mert mit tegyek, ha nem jön be a pasi?
Amúgy a magamfajta lány se kell senkinek. Nehogy azt hidd, hogy minden aranyos lány kapcsolatban él. Kapásból 5 barátnőmet fel tudnám sorolni, akik amellett, hogy szépek, rendesek is. És velem is ez a helyzet, már amennyire meg tudom ítélni a reakciókból.
Nektek se számít a belső, sőt, még a külső se elég sokszor. Csak tudnám mi a fenét kerestek egy nőben...
Mert mindenki a tökélyre vágyik! ami nincs!
Azért sokan beleszeretnek egy emberbe, tudják h vannak hibái és lesznek is de elfogadják mert nincs jobb.
És azt mondják , hogy "Hehe Én megtaláltam az igazit a párom pont az!!" ------> te sem hiszed el ugye?:)
Szóval beleszeretünk az embernek a jó tulajdonságaiba!
A megoldás: Lejjebb kell tenni a mércét. Amit sokan megtettek már!
Szóval:
1. Akinek megfelel a másik külseje de azt szeretné h a belsője is fain legyen akkor neki a belső értékeket kell lecsökkenteni.
2. Akinek a belső okés, de a külső kicsit hibádzik azaz nem minden porcikája tökéletes annak a külső értékekből kell 1-2 pontot lejjebb adnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!