Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz normális lányt találni. De miért?
Szinte minden férfi normális lányt akar találni. De vajon miért viselkednek úgy a lányok ahogy?
azaz nem is igazából az számít nekik, hogy milyen a pasi hanem, hogy milyen a háttere.
Oké vanna ilyen lányok, de igazából nekik miért ez a fontos??
Vannak kivételek tudom! Akinek nem inge....
Hát igen igazad van. :)
Épp ez megy napról napra, átverekedni próbálom magam, de sok az akadály :S eszem ágában sincs feladni, de ez így nem túljó. :S
itt gykn aki ehhez ír többnyire normális. már nem tudom, hogy mi számít normálisnak. és nem csak a háttere, persze ha összeköltözésről / házasságról van szó ott természetes fontos, hogy mind2 félnek viszonylag elfogadható anyagi keretei legyenek. én a koromhoz képest elég normálisnak tartom magam, nem bulizok, piázok, nem szívok és nem is cigizek, nem nagyon beszélek csúnyán, kicsit sminkelem magam.
de nemtom h itt mi számít normálisnak
15/L
Úgy normális, hogy nem csak az számít neki honnan jöttél (persze valamilyen szinten kell számítson)
Ha nem trendi, de ad magára a fiú akkor a lány ne zavarja el. Tehát ne az számítson neki mint a legtöbb csajnak.
A legtöbb csaj csak a külsőre hajt, ahogyan a fiúk közül is nagyon sokan.
Igazad van sok mindenbe, de a pasik nagyrésze is szereti a mutatós csajokat, arra gerjednek, az hogy ki milyen értékekkel bír, mennyire van jövőképe nagyrészüket a pasikat nem érdekli csak a külső.
A háttered nem tudom miért lehet fontos, de szerintem ilyen csajjal ne kezdj, szerintem a belső értékek fontosabbak, kicsit általánossan hangzik ez, de hogy őszinte legyek engem tényleg nem érdekel a pasi háttere vagy státusza, legyen normális, és kész.
lehet hogy csak rossz helyen keresgélsz?
Normális pasikat se könnyű találni amúgy, úgyhogy mindkét félnél vannak problémák :)
22/L
oppsz az utolsó kommentedet nem olvastam el, nagyrészt én is így gondolom.
Am szerintem nincs semmi gond ha nem vagy trendi, de adsz magadra.
De könyörgöm ki engedheti meg hogy trendi legyen? havonta változik a divat, viszont ettől függetlenül lehet valaki jól öltözött hogy nem trendi.
utolsó voltam
Nem tudom miért lett ilyen rossz a helyzet. :S
De nagy igazság az emberekre, hogy a maguk helyzetét nehezítik. Az a probléma, hogy vannak rendes lányok, de mivel a sok paraszt kiélte magát rajtuk ezért nehezen fognak nekem hinni. És ugyanazt fogják hinni róla, hogy én is csak azt akarom tőlük. Ez nagyon szar. :(
hát ja, vannak "parasztok" akik tényleg nagyon önzőek tudnak lenni, sajnálom hogy pont ez miatt nem találsz magadnak rendes csajt. De mondom próbálj más terepen keresgélni, hátha nagyobb szerencséd lesz.
Az ilyen anyagias csajokat, akik szeretik a jó hátteret hagyd, kicsit emlékeztet a régi filmekre amikor a szülő választott férjet a leányzónak, most változott, mert a csajok kiválasztják maguknak a megfelelő hátterű pasit:D
De eddig csak ilyen b.nőid voltak, akiknek a háttered számított? és rövid időn belül kirúgtak?
Nem lehet hogy más volt a gond? azért nem minden csaj ilyen, 20 évessen pedig biztos volt már sok b.nőd, nem volt 1 normális se?!
Hát komoly kapcsolat kettő volt. Ilyen szórakozások volt sok. Mostanság komoly kapcsolatra hajtok. Igen sokszor anyagias csajokba ütköztem, nem vagyok szegény, de milliárdos se, de majdnem mindent megengedhetek magamnak. Nem értem miért hajt valaki csak erre?
Ez így nagyon szar.
Lehet hogy azért mert azt várja hogy a későbbiekben majd te eltartod. És kifizeted minden költségét. :D
De jézusom ilyen csajokkal egyáltalán 1 menetre is szóba álltál?
Hát a komoly kapcsolat az már más, szerintem egy komoly kapcsolat sokkal jobb lehet mint egy alkalmi, bár ez csak az én véleményem. Amúgy nekem is magas a mérce ugyh hasonló esetben vagyok mint te. Nehéz normális pasit találni....ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!