Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz normális lányt találni. De miért?
Szinte minden férfi normális lányt akar találni. De vajon miért viselkednek úgy a lányok ahogy?
azaz nem is igazából az számít nekik, hogy milyen a pasi hanem, hogy milyen a háttere.
Oké vanna ilyen lányok, de igazából nekik miért ez a fontos??
Vannak kivételek tudom! Akinek nem inge....
Egyértelmű. :)
A szintel nincs baj. Csak egyszerűen nem sikerül megtartani egy lányt. Mindig olyanokba botlok bele akik két hetente cserélgetik a párukat. Pedig bulizni se járnak tehát abszolút elhiszem, hogy igen ő aranyos. De mégse. :s
Talán azért ilyen sok lány, mert a legtöbb pasi az ilyenekre bukik. Aztán vannak kivételek, mint Te is. Nekik tovább kell keresgélniük, mert úgy veszem észre egyre hamarabb kezdenek "kurvulni" a lányok. Ismerek 13 éves ki szűzk*rvát is...
Egyébként Te hány éves vagy?
"Szinte minden férfi normális lányt akar találni."
igen,megtalálja aztán megcsalja
"De vajon miért viselkednek úgy a lányok ahogy? "
(külsőségek)
1. mert általában a férfiak a csinos lányokat veszik észre,minél többet mutatnak magukból annál többen nézik meg->ez az önbizalomhiánya miatt alakult ki
(belső)
2.mert ha vki nagyon odaadó,az "elijeszti" a "férfit"
3.mert annyi csalódás érte,hogy úgy gondolja ha minden fiúval csak játszik akkor "megvédi" magát
4.mert manapság az a trendi,ha minél fiatalabb és minél több faszival volt együtt az ember
Hogy MIÉRT vannak ilyenek?Éppúgy nem lehet tudni mit hogy MIÉRT vannak olyan férfiak akik megcsalják a barátnőjüket vagy stb.Van amikor egy édes srácból egy ribi kihozza a bunkóparasztot,és van amikor fordítva.Ez egy oda-vissza játék
Sajnos,én is sokszor csalódtam már,régebben könnyen szerelembe tudtam esni,most meg ha megkörnyékeznek elutasító vagyok.Képtelen vagyok már hinni az őszinte bókoknak,túl sokszor akartak felhasználni arra hogy valakit megcsaljanak velem..túl sokszor kelletem csak a szexre!Pedig abszulút nem vagyok olyan(nem öltözködöm kihívóan stb)csak oda figyelek magamra és a testemre.
Most már én is egyszerűbben élek meg egy olyan kapcsolatot ami nem jön össze mint régebben...Eddig mindig hosszútávra terveztem,mostmár örülök ha megéljük az egy hónapot
Szóval nem csak a férfiak ártatlanok ebbe az egészbe,és nem csak te szenvedsz ezzel a problémával....
Azért kitartás!:)
20/L
...csak azok akiket már szintén kihasználtak,vagy annyira nem fort ki az egyéniségük hogy azon a szinten vannak hogy ez milyen menő:)
Nem általánosítok:)
DE örülök hogy pl te nem ilyen vagy:) és maradj is ilyennek,és akkor megtalálod majd a hozzád valót akárhol,lehet pont ott ahol nem számítasz rá:)
Én azért nézem a család srác hátterét, mert azon a szinten szeretnék maradni amilyen helyzetben van a családom.
Csak a megszokott életemet szeretném élni később.
Nálam az a baj, hogy én egy eléggé gazdag családból származok(és ezt nem nagyképűségből mondom, csak a megérthetőség miatt) és beleszerettem egy nem túl értelmiségi, és nem túl gazdag(napról napra élő) srácba. A szüleim természetesen értelmi pályán végzett, gazdag embernek "szánnak", de "néha a szerelem választ ki magának". Nem tehetek róla, hogy szegény nincs olyan szinten mint én. Már szakítottam vele egyszer, most újra összejövünk, kérdés szüleim mit szólnak majd hozzá. Tesómat már megfenyegették, hogy nem támogatják anyagilag ha megcsinálja amit(ezt nem részletezném, nem ide tartozik). Ettől félek, hogyha elmondom nekik(szüleimnek) hogy mi a szitu, hogy ez van, szeretem, vele akarok lenni, akkor engem is megfenyegetnek-e, hogy nem támogatják a továbbtanulásom, a megélhetésem, míg saját lábra nem állok. Félek a helyzettől, ezért kellene megnézni milyen a háttere annak a bizonyosnak. De már késő bánat, de igazából nem bánom, sosem álltam ki senkiért, itt a lehetőség. Egyik ok, amiért én pl megnézem a srác hátterét.
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!