Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, megfogadtok tőlem egy pár randizási tanácsot?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:42
Ez inkább édesanyádra jellemző, nem?
Ajjaj már előkerültek az anyázások :D
Jaaaj kedves kérdező azért ennyire lealacsonyodni...
Tudjátok az itt most a legrosszabb, hogy szinte senki sem fogadja el a másik gondolatmentét. Megérteni nem kell a másikat, de elfogadni ettől még lehet. Képzeljétek mi lenne, ha mindenkinek mindenről ugyanaz lenne a véleménye??? Hova fajulna ez a világ? Hogy jutnának előrébb az emberek?
Némelyik hozzászóló hihetetlen, hogy mennyire önző, és mennyire küzd az intelligencia hiánnyal!!
Miért nem lehet azt megérteni, hogy valakinek nem jön be ez a menzás első randi??? Gondolom szinte mindenki szokott 'menzán' enni, de azért első randira vinni egy nőt oda??? Hááát, nem tudom. Én sem vagyok pénzéhes, de az is lehet, hogy én ki is fordultam volna egyből. Vagy minimum megkérdezem, hogy most ezt poénnak szánta? Kb. 30 év körüli férfiról lehet szó, ahogy a kérdező mesélte. KÉrdem én? Ha egy ennyi idős pasi ennyire 'figyelmes', vagy ennyire nincs tisztában azzal, hogy egy nővel hogy kell bánni, akkor mire számíthat az ember a későbbiekben? És kihangsúlyozom, hogy nem a pénzről van szó...
Szóval nekem ez a véleményem, de elfogadom, hogy más másképpen gondolja. Csak azokkal nem szeretnék első randira menni...
Kérdező, én értem hogy zavar, hogy a srác nem nagystilüen próbált téged lenyügözni.Megértelek.Igaz, a különbség az, hogyha például egy férfinak tetszik egy lány, mégha a csaj le is okádná a pasit, akkor is kellene neki a csaj.Ha neked tetszik a srác, mégha tálcával is álltok a kajáért, elnézheted neki...Na mindegy, ez a te döntésed. Ha a srác amúgy is gáz volt, akkor nincs mit tárgyalni.
"és nem kell kiöltözni, de azért mégse egy teljesen átlagos ruhában jelenjünk már meg, mintha csak a kisboltba futna le az ember"
Ne haragudj, ezzel nem értek egyet, de nem vagyunk egyformák.Igaz én kiszoktam öltözni, mert küzdök egy kis egésségtelen megfelelési vággyal, de amúgy nem ez kéne számitson.Magyarázd meg nekem miért olyan fontos ez a kiöltözés dolog neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!