Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/Férfiak, megfogadtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak, megfogadtok tőlem egy pár randizási tanácsot?

Figyelt kérdés
Most volt egy szörnyű randim...azon kívül, hogy ha randim volt, megszoktam, hogy az azt jelenti, legalább egy teára meghív a randipartner, De nyílván nem midnenki akar zsákbamacskára költeni, megértem!!! Akkor,ha szép az idő, simán lehet javasolni egy szimpla sétát. Imádok sétálni, ezzel nem veszt pontot senki, ha nem ezreket költ rám randin...Budapesten vannak szép helyek. A séta meg ingyen van. Ha tetszik a másik, az úgy is kiderül séta során. De mikor az embertől megkérdezik, hogy mit szólna egy ebédhez, és egy olyan helyre mennek, ahol a tálcával sorba áll...nos, ugye még csak véletlenül sem kell mondanom, mennyire gáz...az első randin a lényünkkel nyűgözzük le a másikat-ha tudjuk. Viszont ez a menza jellegű dolog..kritikán aluli megoldás....jellemzi a másikat...és nem kell kiöltözni, de azért mégse egy teljesen átlagos ruhában jelenjünk már meg, mintha csak a kisboltba futna le az ember... :(
2011. jún. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Javítok egy kicsit..alapból a hely nem volt szörnyű, mert én sem az extra puccos helyekre járok-persze nívósabban is már megfordultam-de első randin nem egy olyan helyet szeretne egy átlagos felnőtt nő, ahol a sorban állva el se tudod, dönteni, mit szeretnél, közben az ismeretlen randipartner már a saját kajás tálcájával méterekre arrébb áll és fizet....
2011. jún. 11. 16:35
 52/59 A kérdező kommentje:
Ahol a Don Pepebe tálcával megy az ember, az nem étterem, hanem egy üzletház étterem része, ahol szintén nem kellene első randira menni... és nem nekik van a legjobb pizzájuk....
2011. jún. 11. 16:38
 53/59 anonim ***** válasza:
49%
Jaj látom már :D a kedves kérdező egy igazi úrihölgy...arany cipellőben és gyémánt hintóban megy randevúra. Válogat mert megteheti. Valószínűleg egész életében megtehette. Valószínűsítem, hogy egyke, a szülei gazdagabbak az átlagnál és el van kényeztetve. Az oviban neki volt a legszebb barbija, és kakálás után arany szegélyű papírral törölték ki a kis popóját, majd selyemmel polírozták fényesre.
2011. jún. 11. 16:42
 54/59 anonim ***** válasza:
Valakinek nagyon savanyú itt a szőlő. Menzára, kifőzdébe, kfc-be lehet menni, de az első randinak talpig férfi igenis megadja annyira a módját, hogy nem ilyen helyekre viszi a nőt. Egyetemen én is rendszeresen menzán kajáltam a napi menüt és a mai napig sokszor eszünk a barátommal gyorséttermekben, vagy beülünk egy 8. kerületi krimóba egy sörre ha épp arra járunk, de első randin bizony kiakadtam volna, ha ilyen helyre visz! Bár egyes embereknek lehetne ezt holnap reggelig magyarázni, akkor sem értenék a helyzet fonákját, mert vagy nem volt gyerekszobájuk vagy csak az alpári tahók közül válogathatnak.
2011. jún. 11. 16:47
 55/59 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:42

Ez inkább édesanyádra jellemző, nem?

2011. jún. 11. 16:51
 56/59 anonim ***** válasza:

Ajjaj már előkerültek az anyázások :D

Jaaaj kedves kérdező azért ennyire lealacsonyodni...

2011. jún. 11. 16:55
 57/59 anonim ***** válasza:
És ezzel a stílussal várod el, h vki puccos helyre vigyen el enni? Ha nem fogsz ki egy nagy balekot, vénlány maradsz, ezt most megmondhatom neked. Tudod, nekünk férfiaknak nemcsak a külső meg a pénz számít, hanem az is, h a nő normális legyen.
2011. jún. 11. 16:58
 58/59 anonim ***** válasza:

Tudjátok az itt most a legrosszabb, hogy szinte senki sem fogadja el a másik gondolatmentét. Megérteni nem kell a másikat, de elfogadni ettől még lehet. Képzeljétek mi lenne, ha mindenkinek mindenről ugyanaz lenne a véleménye??? Hova fajulna ez a világ? Hogy jutnának előrébb az emberek?

Némelyik hozzászóló hihetetlen, hogy mennyire önző, és mennyire küzd az intelligencia hiánnyal!!

Miért nem lehet azt megérteni, hogy valakinek nem jön be ez a menzás első randi??? Gondolom szinte mindenki szokott 'menzán' enni, de azért első randira vinni egy nőt oda??? Hááát, nem tudom. Én sem vagyok pénzéhes, de az is lehet, hogy én ki is fordultam volna egyből. Vagy minimum megkérdezem, hogy most ezt poénnak szánta? Kb. 30 év körüli férfiról lehet szó, ahogy a kérdező mesélte. KÉrdem én? Ha egy ennyi idős pasi ennyire 'figyelmes', vagy ennyire nincs tisztában azzal, hogy egy nővel hogy kell bánni, akkor mire számíthat az ember a későbbiekben? És kihangsúlyozom, hogy nem a pénzről van szó...

Szóval nekem ez a véleményem, de elfogadom, hogy más másképpen gondolja. Csak azokkal nem szeretnék első randira menni...

2011. jún. 11. 17:10
 59/59 anonim ***** válasza:

Kérdező, én értem hogy zavar, hogy a srác nem nagystilüen próbált téged lenyügözni.Megértelek.Igaz, a különbség az, hogyha például egy férfinak tetszik egy lány, mégha a csaj le is okádná a pasit, akkor is kellene neki a csaj.Ha neked tetszik a srác, mégha tálcával is álltok a kajáért, elnézheted neki...Na mindegy, ez a te döntésed. Ha a srác amúgy is gáz volt, akkor nincs mit tárgyalni.

"és nem kell kiöltözni, de azért mégse egy teljesen átlagos ruhában jelenjünk már meg, mintha csak a kisboltba futna le az ember"

Ne haragudj, ezzel nem értek egyet, de nem vagyunk egyformák.Igaz én kiszoktam öltözni, mert küzdök egy kis egésségtelen megfelelési vággyal, de amúgy nem ez kéne számitson.Magyarázd meg nekem miért olyan fontos ez a kiöltözés dolog neked?

2011. jún. 11. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!