Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/Férfiak, megfogadtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak, megfogadtok tőlem egy pár randizási tanácsot?

Figyelt kérdés
Most volt egy szörnyű randim...azon kívül, hogy ha randim volt, megszoktam, hogy az azt jelenti, legalább egy teára meghív a randipartner, De nyílván nem midnenki akar zsákbamacskára költeni, megértem!!! Akkor,ha szép az idő, simán lehet javasolni egy szimpla sétát. Imádok sétálni, ezzel nem veszt pontot senki, ha nem ezreket költ rám randin...Budapesten vannak szép helyek. A séta meg ingyen van. Ha tetszik a másik, az úgy is kiderül séta során. De mikor az embertől megkérdezik, hogy mit szólna egy ebédhez, és egy olyan helyre mennek, ahol a tálcával sorba áll...nos, ugye még csak véletlenül sem kell mondanom, mennyire gáz...az első randin a lényünkkel nyűgözzük le a másikat-ha tudjuk. Viszont ez a menza jellegű dolog..kritikán aluli megoldás....jellemzi a másikat...és nem kell kiöltözni, de azért mégse egy teljesen átlagos ruhában jelenjünk már meg, mintha csak a kisboltba futna le az ember... :(
2011. jún. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

'Uramisten...

Te tényleg egy sznob elkényeztetett p.csa lehetsz kedves kérdező. Nem hogy értékelnéd, hogy meghívott valahova... És én kérek elnézést a szerencsétlen fiú nevében, hogy nincsen pénze rendes étteremre. Felfoghattad volna úgy is h: "jéé képzeljétek el hova vitt a fiú, végre nem egy átlagos fickó, nagyon laza volt és legalább nem egy unalmas kajálás volt." Remélem összejössz egy öltönyös pézeszsákkal és majd jól kihasznál meg kiveri a fogaidat....Bunkó.'

- Mire jó egy ilyen válasz???

Fogalmad sincs, hogy mi a baja a kérdezőnek! Egy 28 éves nőt, ne nézzen valaki lúzernek, pláne nem az első randin!!! Milyen érzelmi intelligenciával rendelkezhet valaki, aki egy menzára hív első randin egy nőt???(kb. olyannal, mint Neked van, a válaszod alapján) Ha nincs pénze, nincs vele baj, de akkor elég csak egy séta, vagy egy fagyi, érted?

35/L

2011. jún. 11. 16:06
 42/59 anonim ***** válasza:

fejezzetek mar be basszus,mint valami kisgyerekek,de most komolyan,en meg mindig a kerdezonek adok igazat,mert gondoljatok bele sracok,ha egy csaj vinne el titeket egy vendeglobe aholl a wc tol minden buzlik,a kaja meg tele legyekkel,ti mit csinalnatok?nem inkabb egy seta?

csak annyira paasztok vagytok hogy forditott esetben el sem tudjatok kepzelni,en is az olyan nokre bukok akik tele vannak penzel es minden srac is,nekem ne gyertek azzal a dumaval hogy en nem mert.....nekem a penz nem szamit meg hasonlok,nem egy fa szt,mindenkinek szamit a penz,mindenki biztonsagban akarja tudni magat,sok baro marcu,bekepzelt parasz t.

nem attol vagy kemeny gyerek ha itten irsz egy kommentet,hanem attol ha minden hetvegen mas csajjal latnak a baratjaid ;)

2011. jún. 11. 16:08
 43/59 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg attól, hogy egy menzára mentetek simán lehetett volna király a randi. Nem vágom mi ebben olyan fura. Ha nekem tetszik a srác,akkor nem nagyon érdekel, hogy hová megyünk csak vele legyek. És még ha az adott randi az első, akkor se olyan rossz ötlet.:)
2011. jún. 11. 16:14
 44/59 A kérdező kommentje:

Szerintem nem attól kemény egy pasi, hogy minden hétvégén más nővel van..annak igen alacsony az érzelmi szintje..kb. a spórával azonos...

A pénzre visszatérve, volt olyan kapcsolatom, ahol az elején vonzalom volt, majd az együtt töltött idő alatt kiütköztek a különbségek és léptem inkább, holott mehettem volna pár hét múlva nyaralni tengerpartra úgy, hogy nulla forintomba került volna..én mégis inkább előbb kiléptem és nem voltam akkora tahó, hogy az ingyen nyaralásért együtt legyek valakivel...

2011. jún. 11. 16:15
 45/59 anonim ***** válasza:

kedves kerdezo,kuldhetnel egy kepet magadrol

csete_tamas@yahoo.com e-mail cimre

kivancsi lettem nagyon

2011. jún. 11. 16:18
 46/59 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló..nem küldök képet, köszönöm az érdeklődésed!

Inkább elmegyek a haverommal sétálni és én fizetem a saját fagyimat!!!(..bár ő van olyan úriember, hogy még haveri szinten is meghívna)

2011. jún. 11. 16:21
 47/59 anonim ***** válasza:
38%

16:06-os

"Fogalmad sincs, hogy mi a baja a kérdezőnek! Egy 28 éves nőt, ne nézzen valaki lúzernek..."

Jaj mert 28 éves az már olyan sok. Ó bölcs 28 éves nő te vagy a mindentudó...ugyanmár... 28 éves vagy 18 éves egyre megy, mind ugyanolyan szerencsétlen.

2011. jún. 11. 16:25
 48/59 anonim ***** válasza:

Azért látom jó sok fogyatékosnak/komplexusosnak sikerült írnia ebbe a topikba...

Férfiként eszembe sem jutna randizni vinni egy nőt egy kifőzdébe. Egy kifőzdében sem lehet 6-700 ft alatt megkajálni és ha csak ennyim lenne, amit elkölthetek, akkor irány egy kávéház, amiből már ott is lehet inni legalább egy kávét vagy valamit és egy kicsit stílusosabb is ketten ülni egy boxban mint 20 másik emberrel egy padon mondjuk... Szerintem a kérdező is csak ennyit hiányolt.

Ja és egyébként szoktam kifőzdében kajálni...

2011. jún. 11. 16:30
 49/59 anonim ***** válasza:
Rossz korosztályból válogatsz, Drágám. Egy tizenéves taknyostól, akit a szülei tartanak el vagy egy alapvetően szarrágó lúzertől ne várd el, hogy a Gundelbe visz ebédelni. Igazad van és szerintem jogos is, hogy vannak elvárásaid (engem se látna kétszer ugyanaz a pasas, aki egy kávéra nem képes meghívni az első randin vagy pl. mekibe visz és velem fizettetné ki a cehhet), de akkor abból a közegből is válogass. Mielőtt valaki nekem rontana, hogy 7-es BMW alatt nem állok szóba senkivel, hangsúlyozom, hogy nem erről van szó, hanem egy férfi igenis állja a cehhet az első randin és lehetőleg ne a legközelebbi kollégium menzájára vigyen kajálni vagy egy talponálló csehóba. Ha kialakul a dolog, akkor természetesen megoszlanak a költségek.
2011. jún. 11. 16:33
 50/59 anonim ***** válasza:

Don Pepébe is tálcával kell menni a pulthoz amúgy nekik van a legjobb pizzájuk.

Mi ezzel a baj?

Rengetegen járnak oda és normális emberek.

2011. jún. 11. 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!