Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/Férfiak, megfogadtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak, megfogadtok tőlem egy pár randizási tanácsot?

Figyelt kérdés
Most volt egy szörnyű randim...azon kívül, hogy ha randim volt, megszoktam, hogy az azt jelenti, legalább egy teára meghív a randipartner, De nyílván nem midnenki akar zsákbamacskára költeni, megértem!!! Akkor,ha szép az idő, simán lehet javasolni egy szimpla sétát. Imádok sétálni, ezzel nem veszt pontot senki, ha nem ezreket költ rám randin...Budapesten vannak szép helyek. A séta meg ingyen van. Ha tetszik a másik, az úgy is kiderül séta során. De mikor az embertől megkérdezik, hogy mit szólna egy ebédhez, és egy olyan helyre mennek, ahol a tálcával sorba áll...nos, ugye még csak véletlenül sem kell mondanom, mennyire gáz...az első randin a lényünkkel nyűgözzük le a másikat-ha tudjuk. Viszont ez a menza jellegű dolog..kritikán aluli megoldás....jellemzi a másikat...és nem kell kiöltözni, de azért mégse egy teljesen átlagos ruhában jelenjünk már meg, mintha csak a kisboltba futna le az ember... :(
2011. jún. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Drágám, aki egy fillért se költene nőre..gondolom olyanokkal vagy, akinek már az is zene, ha belebüfögsz a fülébe...
2011. jún. 11. 15:29
 12/59 anonim ***** válasza:
100%

Értem én mi a bajod, de kicsit sznob vagy.

Amúgy gondolj bele, hogy mennyivel szarabb az az eset, mikor találkozol valakivel, hiteget, hogy tetszel neki, aztán nem keres. Vagy elkéri a számod és elfelejt. Vagy ágyba akar vinni már az első alkalommal.

Ennél ezerszer gázabb szitációk vannak. Mikor nem az a gond, hogy öltözik, mert egy pasi lehet rendes attól, mert nem a legtrendibb göncökbe jön randira....

2011. jún. 11. 15:31
 13/59 anonim ***** válasza:
Hah, hát én egyetértek veled, kicsit furcsállom is a kommenteket...
2011. jún. 11. 15:33
 14/59 anonim ***** válasza:

én sem éreztem volna kellemesen magam a helyedben. Szeretem az ilyen helyeket, de akkor is kicsit gáz ez a szitu.

Ha esetleg a 3. 4. randi lett volna akkor talán jöhet az ilyen hely.

2011. jún. 11. 15:34
 15/59 A kérdező kommentje:
Ti tényleg nem tudtok a sorok közt olvasni és kiforgatjátok az ember szavait...színvonal....sok idióta....
2011. jún. 11. 15:34
 16/59 anonim ***** válasza:
Ez alapján te is az a típus vagy, akit BMW-vel és 10 kilós aranylánccal lehet meghódítani. Ilyen csaj nekem nem kell, szal nem fogadom meg a tanácsaidat :P
2011. jún. 11. 15:35
 17/59 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy legalább a kérdező normális ;)
 18/59 A kérdező kommentje:
Na, örülök, hogy van még nő rajtam kívül, aki megérti mit akarok mondani!
 19/59 anonim ***** válasza:

Akkor ha te fizetted, főleg nem értem. Örülhetnél, hogy a te pénztárcádra is vigyáz. :)

Képzeld, van egy lány barátom, 21 éves, kőgazdagok, hétvégén 20 milliós kocsikkal furikázzák a hátsóját egyik buliból a másikba a zsúrpubik, mégis vizsgák után a legnagyobb örömmel jön el velünk, "prolikkal", sorbaállni a tálcával egy tányér főzelékért.

2011. jún. 11. 15:36
 20/59 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ez sok mindentől függ, hogy ki hogy reagál rá, valamint az, hogy ki miért tesz ilyet? Lehet, hogy nagyon szegény, de mégis azt akarta éreztetni Veled, hogy nőként szeretne kezelni, és csupán figyelmes akart lenni. A szándékot nézd! Lehet épp az utolsó fillérjeit költötte Rád. Nem tudhatod.. Gondolom ha minden más bejött volna a srácnál, akkor ez nem jelentett volna problémát Neked!

Az egyik véleményezőnek igaza van: nyugodtan mondhattad volna, hogy köszi nem, inkább menjünk sétálni, vagy fagyizni, vagy bárhova...

2011. jún. 11. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!