Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/Férfiak, megfogadtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak, megfogadtok tőlem egy pár randizási tanácsot?

Figyelt kérdés
Most volt egy szörnyű randim...azon kívül, hogy ha randim volt, megszoktam, hogy az azt jelenti, legalább egy teára meghív a randipartner, De nyílván nem midnenki akar zsákbamacskára költeni, megértem!!! Akkor,ha szép az idő, simán lehet javasolni egy szimpla sétát. Imádok sétálni, ezzel nem veszt pontot senki, ha nem ezreket költ rám randin...Budapesten vannak szép helyek. A séta meg ingyen van. Ha tetszik a másik, az úgy is kiderül séta során. De mikor az embertől megkérdezik, hogy mit szólna egy ebédhez, és egy olyan helyre mennek, ahol a tálcával sorba áll...nos, ugye még csak véletlenül sem kell mondanom, mennyire gáz...az első randin a lényünkkel nyűgözzük le a másikat-ha tudjuk. Viszont ez a menza jellegű dolog..kritikán aluli megoldás....jellemzi a másikat...és nem kell kiöltözni, de azért mégse egy teljesen átlagos ruhában jelenjünk már meg, mintha csak a kisboltba futna le az ember... :(
2011. jún. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:35

Pontosan az ilyen idióta válaszok miatt van, hogy nem tudnak az emberek különbséget tenni, hogy egy nő nem a pénzre hajt, mindössze jóízlésű férfira...!!! Szomorú!

2011. jún. 11. 15:38
 22/59 anonim ***** válasza:
És a "menzázás" közben a lényére is sikerült némi figyelmet fordítanod? Milyen volt?
2011. jún. 11. 15:41
 23/59 anonim ***** válasza:

akik támadjátok ti nem értitek a kérdezőt.

Ő neki nem a hellyel van a problémája, hanem egészen egyszerűen az a baj, hogy az első randin a srác egy menzás jellegű étkezdébe vitte el.

Ki örülne annak most őszintén, ha rákészülsz a randira te beleadsz apait anyait, kicsinosítod magad,nem vágysz másra mint egy jó beszélgetésre, és ahelyett egy kajárdában kötnétek ki ahol normálisan beszélgetni nem lehet, ugyanis kaja közben nem igazán illik csacsogni.

2011. jún. 11. 15:41
 24/59 A kérdező kommentje:
Újra elismétlem, nem fizetett helyettem. Az étterem jellegáből adódóan egyből felmértem, hogy nem leszek meghívva, és újra elismétlem, nem az volt a bajom, hogy nem költött rám!!!! Az egész szitució nem volt alkalmas első randira!!!!!!!!!!!!!! Megértené már végre a sok hülye, aki azt mondogatja, hogy szerintük csak a pénzre hajtok...!!!
2011. jún. 11. 15:42
 25/59 anonim ***** válasza:

Talán igazad van. Első randi mégis...Ha nincs pénze, akkor hívjon sétára, vagy egy cukrászdába.

Lehet, hogy én sem örülnék ilyennek. Bár ha amúgy teljesen helyén van illető többi tulajdonsága, egy egyéniség lenne, akkor talán lehetne poénnak is venni.

Egy dolgot nem írtál le. Mennyi idősek vagytok? Mert ha még nagyon fiatalok, akkor talán be lehet tudni annak, hogy nem is meri a nőket, lányokat. Viszont ha már idősebb, akkor tényleg valami nincs a helyén...

2011. jún. 11. 15:46
 26/59 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült a lényére is figyelnem a menzajellegű zajok között...pontosan olyan volt a lénye, amilyen helyre invitált....:(
2011. jún. 11. 15:47
 27/59 anonim ***** válasza:
az ember maga bejött neked?lehet csak rossz helyszínt választott,egyébként nem kellett volna beleegyezned tényleg.
2011. jún. 11. 15:47
 28/59 A kérdező kommentje:
28 vagyok..Ő idősebb...
2011. jún. 11. 15:48
 29/59 A kérdező kommentje:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:47

Mibe nem kellett volna beleegyeznem?? Nem tudtam előre, hogy milyen az étterem. Soha nem kellett még felkészülnöm felnőtt nőként ilyen "randira"... :(

2011. jún. 11. 15:50
 30/59 anonim ***** válasza:
Na, ennyi idősen már tényleg vicces. :D
2011. jún. 11. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!