Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová mehetnénk? Randizási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová mehetnénk? Randizási tippeket kérek szépen!

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátommal hétvégenként szoktunk találkozni. Általában csak az ágyban heverészünk egész este és másnap. A program:filmeket nézünk, kaját rendelünk, vagy elmegyünk discoba.

Most hétvégére az a terv hogy pénteken hozzám megyünk. Szombaton meg újra bulizás.

Nos a péntek estével vagyok problémában. Nem akarok filmezni, sem kaját rendelni, inkább kikapcsolódni. Gondoltam arra, hogy moziba mehetnénk. Dehát az is filmnézés...

Írjatok légyszi ötleteket, nekem nem jut sokminden eszembe...

Én 22 éves vagyok, a párom 23.

Nem vagyunk színházba járósak, és a hidegben sem annyira jó sétálni, mert gyorsan meg tud fázni, rólam meg nem is beszélve :D. Van a közelünkben egy élményfűrdő, de elég drága. Nem hagyja hogy én fizessek, de nem akarom, hogy sokat költsön, így is mindig fizeti a jegyemet a vonaton, a discot is mindig ő állja (Sértésnek veszi, ha nem ő fizet).

A programszervező én vagyok kettönk közül :D Ugyhogy a döntés csak rajtam áll, írjatok ötleteket !!!! Légyszii.

Köszike!

Pussz :D

2009. nov. 19. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
esetleg bowling? sztem elég szórakoztató tud lenni :)
2009. nov. 19. 14:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá...

Még tippeket... még :D

Köszönöm a válaszod :)

2009. nov. 19. 14:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Kávézó, teázó nincs a közelben? Vagy pizzéria, cukrászda...

Szerintem az sem lehet olcsóbb, ha otthonra rendelitek folyton a kaját. Ennyiből be is ülhettek vhová, vagy az említett élményfürdőt kipróbálhatnátok p. 3 kajarendelés árából. Kell a változatosság!

2009. nov. 19. 14:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, az élményfürdő egy napra 1 főnek 4000 Ft. a kaja 2 főnek 2000 Ft. Azért érezhető a különbség. Köszi a választ.
2009. nov. 19. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Tekepálya, tenisz, fallabda, darts, csocsó vagy ilyesmi egy játékteremben, cukrászda, kosarazás a játszótéren, közös főzőcske - 5 fokig elmegy a szalonnasütés, bográcsozás is, éjjeli bicajtúra vagy séta.
2009. nov. 19. 14:29
 6/11 A kérdező kommentje:
A pizzéria, cukrászda jó ötlet :)
2009. nov. 19. 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Kori, ha szerettek és van a közelben koripálya, hangulatos teázó, meg ilyesmik.
2009. nov. 19. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Esti autózás!!!!! Annál nincs jobb. Vmi hegyre fel és nézni a város fényeit. Néha még egyedül is megcsinálom.
2009. nov. 19. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Biliárd!
2009. nov. 19. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Az utóbbi azért is jó mert megfoghatod a barátod dákóját:D
2009. nov. 19. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!