Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm és nem akar találkozni most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van 1 barátnőm akinek megmutattam webcamon keresztul azt a bizonyost
és azt beszéltük meg hogy járjunk
de nem akar eljönni sehová bármerre hívom
lehet h ez azért van mert megmutattam
2009. márc. 19. 20:58
1/6 anonim válasza:
nem tudom te hogy vagy vele, de ha járni szeretnék valakivel akkor először nem a micsodámat mutogatom neki :S
lány vagyok, nekem se tetszett volna ha a mostani barátom így akart volna elcsábítani
de persze az is lehet hogy a csajszi szégyenlős
ezt beszéld meg vele szerintem
2/6 anonim válasza:
hegy lehet úgy a bnőd hogy még egyszer sem találkoztatok?:S am az is lehet h ő nem ogndolja komolyan csak pl fél elmondani
3/6 anonim válasza:
Sztem nem kellett volna először azt mutatnod neki!
Szetm fél a találkozástól, és attól h h fogtok egymás szemébe nézni ezek után.
20/L
4/6 anonim válasza:
hát akkor már nincs barátnőd. farkadat meg ne mutogasd webcamon ilyen korán...
5/6 A kérdező kommentje:
bocs azt elfelejtettem elmondani hogy ő kérte h mutassam meg
2009. márc. 20. 07:19
6/6 maundrel válasza:
Hát ilyenkor az "őszinteség" a legegyszerűbb út szerintem. Egyszerűen kérdezd meg tőle h mi baja van, miért nem akar veled elmenni sehova sem. Ha látja h komolyan érdeklődsz, akkor talán ő is elmondja, az igazat, és akkor kiderül h csak szégyenlősségről volt e szó, vagy egyszerűen félrevezetett, és csak szórakozott veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!