Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan találkozni fogok barátnőm barátnőivel. Hogyan viselkedjek? (LENT)
jóesetben a barátnőd elmondta a barátnőinek h te ilyen vagy és akkor a barátnői kedvesek, megértőek és jóindulatúak lesznek veled szal nem lesz gáz...
de persze lányoknál kitudja... ha ilyen 14-15 évesek akkor meg pláne ki tudja... akkor az is lehet h csak vihorásznak majd végig...
Lóf.szt! Nem is kell velük beszélgetni. Időd se lesz rá a vonat indulása előtt.
A jótanács: állj a barátnőd mellett, diszkrét mosollyal az arcodon, és ne erőltesd a beszélgetést.
(Beszélgetni meg mindenki tud, nehogy azt hidd, hogy te nem tudsz... Fölösleges is bebeszélni magadnak...)
Nyugi! Senki sem várja el, hogy abban a hajnali órában te légy a központi figura. Mindenki kómás lesz, meg azon fognak parázni, hogy berakták-e a bikinijüket, szóval no para!
Ott lesz a barátnőd is, aki ismer téged is, meg persze a barátnőit is. Bemutat titeket egymásnak. Aztán mond egy két szót rólad vagy kérdez valamit. Te nyugisan válaszolsz. Aztán a csajok lelépnek, és hagynak titeket normálisan elbúcsúzni. Inkább arra koncentrálj, hogy a barátnőddel kellemesen teljen a búcsú. :)
ha az én páromat bemutatnám a bnőimnek simán flörtölnének egymással mert ilyen a barátom, és ilyen bnőkkel vagyok megáldva
nem is tudtam, hogy valaki meg azon gondolkodik, hogy hogy viselkedjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!