Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hamarosan találkozni fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan találkozni fogok barátnőm barátnőivel. Hogyan viselkedjek? (LENT)

Figyelt kérdés
Tehát: Szombaton barátnőm osztálykirándulásra megy.Én "reggel"(5 körül) szeretném kikísérni a pályaudvarra.Igen ám,de a barátnőm már sokat mesélt nekik rólam..És szeretnének velem találkozni..:S Én ennek örülök,de van itt néhány tényező,ami félelemre ad okot.. 1, Nagyon önbizalom hiányos vagyok. 2, és ami nagyobb probléma: Sajnos nagyon visszahúzódó vagyok,így akit nem ismerek,azzal egyszerűen NEM TUDOK beszélgetni.Semmiről.Maximum csak nagyon erőltetetten..Ezért én nagyon félek..Nem akarok nekik csalódást okozni.. :S Az ilyen "add önmagad!" dolgok nekem nagyon nem jönnek össze,ugyanis csak annak tudom az igazi valómat adni,akit már huzamosabb ideje ismerek.. (Igen,barátnőmmel is nagyon döcögősen indult a kapcsolatunk..) Szóval: Hogyan viselkedjek,hogy ne okozzak nekik semmilyen csalódást?
2010. máj. 27. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem néztél IT Crowdot? :D (Moss nagyon tud)

Vannak taktikák: ha kezdesz feszült lenni, fuss el, rohanj a francba!! (:DDD)

Egyébként meg érdekes, nem csajozni mész, foglalt is vagy ,szóval nem kell a partyarcnak kiadnod magad, ergo légy laza. Kérdezgess majd, hogy mit fognak csinálni a kiránduláson, akkor mondanak valamit, amiből te már válaszolhatsz is, hogy a te régebbi osztálykirándulásodon mi volt. Aztán 5-kor biztos mondani fogják hogy hideg van, mondhatod, hogy tök vicces, hogy hajnali 5kor kell gyülekezni az osztálykiránduláshoz, én a helyedben megkérdezném tőlü, hogy fognak-e majd inni.. :)

téma mindig van, csak ha már megszólalsz, ne csak egy "igenmnymnymnym hehe" -vel válaszolj.. és ha pont megemlítenék, hogy szótlan vagy (de ha mondtál már egy-két mondatot, nem fogják..) akkor hivatkozz arra, hogy hát igen, nem rlg keltél azt még elég kómás vagy stb.

2010. máj. 27. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:

kérdezgesd őket h várják e már a kirándulást?

meg mondd a csajoknak h vigyázzanak a bnődre, légy laza és mosolyogva mondd ezeket

2010. máj. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!