Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm 4 hónap után felívott és találkozni akar jelenthet valamit?
Mi hasonló indokkal szakítottunk, mindig veszekedtünk és meguntuk ezt. Aztán két hónap múlva megbeszéltünk egy találkozót, rá 2napra egy másikat. Azóta újra együtt vagyunk. Összesen már 4éve vagyunk együtt, szerelemben, szeretetben.:)
Szóval kicsit reménykedhetsz. De ne nagyon, én sem mertem reménykedni mikor újra találkoztunk.(Ő szakított.)
21/L
Én egy hónapig voltam együtt a sráccal..aztán közös megegyezés alapján..( ő vetette fel..) szakítottunk, utána egyszer ráírtam h mi lenne ha találkoznánk..csak mint barát persze,(én még akkor is szerettem) megbeszéltük h mikor.. találkozunk, elmentünk pár helyre.. aztán hirtelen volt egy csók.. aztán hazakísért, mondta h holnap találkozzunk és jött és minden jó volt.. meg most is jó.. azóta együtt vagyunk már egy éve :D és egyre jobban szeretjük egymást:D
Lehet h rájött h mégsem tud nélküled meglenni :D simán lehet ebből vmi még :) hát remélem h összejön minden és boldogok lesztek:) sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!