Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak ugy 'hajlandó velem találkozni ha mások us jönnek. Szerintetek miért?
másfél éve együtt vagyunk de vagy 5 hónapja ezt csinálja. MEgkérdezem tőle,hogy ki e jön valahova velem és mondja,hogy had jöjjenek mások is.
megkérdem tőle,hogy akkor nemvagyok elég egyedül?
Ő meg azt válaszolja,hogy igen és megkérdezi megint,hogy akkor kiket hívjunk ki?....
elmondom neki 100x hogy vele akarnék lenni csak néha-néha de nemigazán érdekli..
hát barátom,akkor egy választásod van..
Keresel egy hozzádvaló lányt!
Elképzeltem,mit mond a lány a telefonban:
"most ne gyere,mert egyedül vagyok" :D:D:D:D
Hát haver, ez nagyon brutálisan über gáz.
Szerintem csak azért van veled, hogy ne legyen egyedül. Pótlék vagy. A szamár a ló helyett. Szóval érted.
Én egy percig sem lennék együtt egy ilyen lánnyal.
Legyél határozott, parancsolj rá, hogy márpedig kettesben akarsz vele lenni. Vagy állítsd választás elé, vagy kettesben lesztek, vagy sehogy sem.
Gondolj bele, ez nem normális kapcsolat. Nekem a haverokkal az a bajom, hogy a nőjük nem engedi el őket még inni sem, mióta együtt vannak bulizni sem nagyon járnak, mindig csak kettesben...nálatok meg pont az ellenkezője? Ez nagyon gáz.
Ha a nőd nem akar megjavulni, akkor szerintem vágd ki a p.csába. Fiatalok vagytok még. Nem éri meg ilyen korban ölnötök egymás és a magatok idegeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!