Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar velem találkozni. Mit tegyek?
Mind a ketten 16 évesek vagyunk és 3 hónapja járunk. Mind a ketten kollégisták vagyunk.Nekem ő az első barátnőm, előtte senki nem volt...(Neki már volt barátja.)
Évfolyamtársak vagyunk, kedden elmaradt az utolsó két órája, én meg lógtam a suliból, gondoltam meglepem és ebéd után átmentem hozzá a koleszban.(A szobatársai még a suliban voltak.)Amikor kopogtam és rányitottam az ajtót egy szál törölközőben feküdt az ágyán és épp simogatta magát.Amikor meglátott, nem szólt egy szót se, csak magára rántotta a törölközőt, kilökött az ajtón, és azóta nem tárgyal velem...
Próbáltam keresni párszor a héten, de mindig zavarba jött és elrohant, otthagyott, ráadásul amióta ez történt a szobatársai akik idősebb lányok, mindig összeborulva vihorásznak meg mutogatnak ha meglátnak...
Nem mondtam el senkinek ezt a suliban se otthon, de most már nem tudom mit csináljak...vegyem úgy hogy vége és hogy szakított velem???Mindig azt mondta hogy szeret és most meg egyik napról a másikra nem is akar találkozni velem...
:(
Én nem szeretném ha szakítana velem de nem értem mi történt vagy hogy mit csináltam rosszul és miért akadt ki ennyire...Vagy másik fiú van a dologban, már nem tetszek neki, mással akar járni?Lszi mondja meg valaki hogy most mi van és hogy mit csináljak, mit mondjak neki...
16F
szerintem csak türelmesnek kell lenned vele. nagyon zavarban lehet... gondolj csak bele, hogyha ő rád nyitott volna mikor épp kielégíted magad...
várj egy kicsit, utána beszéld meg vele. sok sikert
16L
Katolikus zárda/papképzőben tanultok, vagy micsoda?
Mi az, hogy te nem szoktad simogatni magad? Nem maszturbálsz?
És mit nem értesz azon, amit csinált? Éppen maszturbált, és te rányitottál, amiért ő valamiért elszégyellte magát, ahelyett, hogy meginvitált volna maga mellé az ágyba.
Egyikőtöket sem értem igazán, a barátnőd szégyellősségét, neked pedig a látszólagos tudatlanságodat. Ülj le vele beszélni, keresd meg akárhol és beszélj vele. De sok sikert nektek.
csak szégyenli magát. ennyi...
szégyenli hogy rányitottál mikor.....majd megnyugszik,ne keresd,majd ő jelentkezik
jobb mint az én esetem jelen pillanatban... ha te azt tudnád..nem akar látni ex/barátnőm.. nem akarja megbeszélni velem személyesen sem a dolgokat, és ez 14hónap boldog kapcsolat után van...1 összeveszés volt és most vége... félreértett pár dologban,mert suli miatt zavart volt.. és szülei így ellenem fordították -.- :@ na és még látni sem akar...(elvileg pénteken találkoztnánk,hogy megbeszéljük,de hála szüleinek,lemondta,és ujra nem akar találkozni) közben azért tettem amit tettem,hogy ne essen neki rosszul 1 másik dolog... így megbántottam,hogy csöndben voltam ahelyett,hogy nekiszegeztem volna amiket gondoltam.szülei tudják,hogy megtudom magyarázni,ezért beszélték le szal......pfffff..
ha akarsz beszélni,küldj privát üziben 1 msn címet ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!