Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem akar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar velem találkozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mind a ketten 16 évesek vagyunk és 3 hónapja járunk. Mind a ketten kollégisták vagyunk.Nekem ő az első barátnőm, előtte senki nem volt...(Neki már volt barátja.)

Évfolyamtársak vagyunk, kedden elmaradt az utolsó két órája, én meg lógtam a suliból, gondoltam meglepem és ebéd után átmentem hozzá a koleszban.(A szobatársai még a suliban voltak.)Amikor kopogtam és rányitottam az ajtót egy szál törölközőben feküdt az ágyán és épp simogatta magát.Amikor meglátott, nem szólt egy szót se, csak magára rántotta a törölközőt, kilökött az ajtón, és azóta nem tárgyal velem...

Próbáltam keresni párszor a héten, de mindig zavarba jött és elrohant, otthagyott, ráadásul amióta ez történt a szobatársai akik idősebb lányok, mindig összeborulva vihorásznak meg mutogatnak ha meglátnak...

Nem mondtam el senkinek ezt a suliban se otthon, de most már nem tudom mit csináljak...vegyem úgy hogy vége és hogy szakított velem???Mindig azt mondta hogy szeret és most meg egyik napról a másikra nem is akar találkozni velem...

:(

Én nem szeretném ha szakítana velem de nem értem mi történt vagy hogy mit csináltam rosszul és miért akadt ki ennyire...Vagy másik fiú van a dologban, már nem tetszek neki, mással akar járni?Lszi mondja meg valaki hogy most mi van és hogy mit csináljak, mit mondjak neki...

16F

2010. márc. 20. 19:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! PÖCSE VAN A MENYASSZONYNAK!!!!!
2010. márc. 20. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

szerintem csak türelmesnek kell lenned vele. nagyon zavarban lehet... gondolj csak bele, hogyha ő rád nyitott volna mikor épp kielégíted magad...

várj egy kicsit, utána beszéld meg vele. sok sikert

16L

2010. márc. 20. 19:39
 3/12 anonim ***** válasza:
kínosan érzi magát amiért láttad őt akkor, és nem mer a szemedbe nézni, eléd állni...
2010. márc. 20. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Rábasztáá koma! Most vagy szakítotok vagy kivárod amíg kicsit megnyugszik a barátnőd és leültök megbeszélni
2010. márc. 20. 19:50
 5/12 A kérdező kommentje:
De most akkor mi van?Én nem szoktam magamat simogatni...Most miért ideges mit csináltam rosszul?Mit mondjak neki most?És miért vihognak a szobatársai állandóan?
2010. márc. 20. 19:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Katolikus zárda/papképzőben tanultok, vagy micsoda?

Mi az, hogy te nem szoktad simogatni magad? Nem maszturbálsz?

És mit nem értesz azon, amit csinált? Éppen maszturbált, és te rányitottál, amiért ő valamiért elszégyellte magát, ahelyett, hogy meginvitált volna maga mellé az ágyba.

Egyikőtöket sem értem igazán, a barátnőd szégyellősségét, neked pedig a látszólagos tudatlanságodat. Ülj le vele beszélni, keresd meg akárhol és beszélj vele. De sok sikert nektek.

2010. márc. 21. 00:04
 7/12 A kérdező kommentje:
de mit mondjak neki?
2010. márc. 23. 08:23
 8/12 anonim válasza:
Mit mondj neki hát valamit csak összetudsz hozni nem? monnd meg nekihogy ne szégyelje magát stb... 16 vagy feltudod találni magad valahogy ha meg még nem akk írj aztán segítek:D:D
2010. márc. 23. 09:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Félhet is h kibeszéled másokkal. Szerintem tartsd a szád, mert ha valahonnan visszajut a fülébe, h vki tőled tudja, nagyon dühös lesz. Próbáld fokozatosan puhítani, sűrű bocsánatkérő-szeretlek-hiányzol sms-ek mondjuk, ha nem akar személyesen
2010. márc. 23. 09:57
 10/12 anonim válasza:

csak szégyenli magát. ennyi...

szégyenli hogy rányitottál mikor.....majd megnyugszik,ne keresd,majd ő jelentkezik

jobb mint az én esetem jelen pillanatban... ha te azt tudnád..nem akar látni ex/barátnőm.. nem akarja megbeszélni velem személyesen sem a dolgokat, és ez 14hónap boldog kapcsolat után van...1 összeveszés volt és most vége... félreértett pár dologban,mert suli miatt zavart volt.. és szülei így ellenem fordították -.- :@ na és még látni sem akar...(elvileg pénteken találkoztnánk,hogy megbeszéljük,de hála szüleinek,lemondta,és ujra nem akar találkozni) közben azért tettem amit tettem,hogy ne essen neki rosszul 1 másik dolog... így megbántottam,hogy csöndben voltam ahelyett,hogy nekiszegeztem volna amiket gondoltam.szülei tudják,hogy megtudom magyarázni,ezért beszélték le szal......pfffff..

ha akarsz beszélni,küldj privát üziben 1 msn címet ^^

2010. márc. 23. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!