Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar velem találkozni. Mit tegyek?
Mind a ketten 16 évesek vagyunk és 3 hónapja járunk. Mind a ketten kollégisták vagyunk.Nekem ő az első barátnőm, előtte senki nem volt...(Neki már volt barátja.)
Évfolyamtársak vagyunk, kedden elmaradt az utolsó két órája, én meg lógtam a suliból, gondoltam meglepem és ebéd után átmentem hozzá a koleszban.(A szobatársai még a suliban voltak.)Amikor kopogtam és rányitottam az ajtót egy szál törölközőben feküdt az ágyán és épp simogatta magát.Amikor meglátott, nem szólt egy szót se, csak magára rántotta a törölközőt, kilökött az ajtón, és azóta nem tárgyal velem...
Próbáltam keresni párszor a héten, de mindig zavarba jött és elrohant, otthagyott, ráadásul amióta ez történt a szobatársai akik idősebb lányok, mindig összeborulva vihorásznak meg mutogatnak ha meglátnak...
Nem mondtam el senkinek ezt a suliban se otthon, de most már nem tudom mit csináljak...vegyem úgy hogy vége és hogy szakított velem???Mindig azt mondta hogy szeret és most meg egyik napról a másikra nem is akar találkozni velem...
:(
Én nem szeretném ha szakítana velem de nem értem mi történt vagy hogy mit csináltam rosszul és miért akadt ki ennyire...Vagy másik fiú van a dologban, már nem tetszek neki, mással akar járni?Lszi mondja meg valaki hogy most mi van és hogy mit csináljak, mit mondjak neki...
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!