Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azoknak a férfiaknak, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a férfiaknak, akiknek a külső a fontos, hogy van pofájuk azokat a nőket szidni, akiknek a pénz a fontos?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek - ha van!

Mindkettő roppant felszínes dolog, miért nézik le mégis a külső-orientált férfia a pénz-orientált nőket?

2011. máj. 28. 17:04
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Mert itt már belső érték lettek belehúzva, annak pedig rohadtul nincs szerepe ebben a kétféle kapcsolattípusban. A "csak nőt" sem érdekli, hogy a férfinek honnan van a sok pénze, sok dolgot képes eltűrni csak azért, hogy minden a feneke alá legyen tolva, illetve a "csak férfit" sem érdekli, hogy a nő mennyire értelmes, hogyan viselkedik másokkal, csak lehessen vele villogni.

Ne haragudj kérdező,de én egyre jobban azt látom hogy te fogyatékos vagy......

Ha egy férfi oda megy egy jó kinéző szép testü nőhöz ott még mindig kialakulhat egy belső kapcsolat is,és mivel általában az ember külső alapján választ párt ismerkedni esetleg komoly kapcsolat céljából!De te ezek szerint csak ránézel valakire is már tudod hogy ez biztos egy rendes ember!Az ember elsőre a külső inger alapján választ párt magának és utánna kezd el beszélgetni!

De egy olyan nő aki pénzre hajt azt nm érdekli a belső tulajdonság és az hogy hogyan néz ki,hanem csak a pénz motiválja!

2011. máj. 28. 18:46
 42/47 A kérdező kommentje:
Dehogynem (túl sokszor hallottam, aztán láttam az ellenkezőjét, hogy bevegyem :D), amúgy természetes.
2011. máj. 28. 18:47
 43/47 anonim ***** válasza:
9%

Nem szoktam senkinek sem a felmenőit emlegetni, de az anyukádat orkozzad le, te retardált...

Ajánlom, hogy először próbáld meg érthetően megfogalmazni a kérdésed és ne később korigálj, mentegetőzz.

Az egész ténykedésed ebben a kérdésben egy ámokfutásra hasonlít, amit a kialvatlanságra nem szerencsés fogni.

Ami nem megy azt nem kell erőltetni, ezért jobb ha többet ilyen f@szság kérdést nem teszel fel, mert megint cigánykodnom kell...

A szűklátásodat betudom a lelki fogyatékosságodnak.

Jah még egy megjegyzés: SZ@R megfigyelő vagy...

2011. máj. 28. 21:44
 44/47 anonim ***** válasza:
66%

Egy dolgot elfelejtenek az emberek akik itt válaszolnak.

3 éve Én magam is abban a cipöben jártam, hogy egy rohadt mozira nem volt pénzem, volt hogy 100 ft volt a zsebemben és a Nök nem ezt gondolják pénztelenségnek, hanem azt amikor esetleg éppen nem jut autóra, de minden másra igen.

Ha elhívlak egy randira és azt mondom menjünk el sétálni vagy azt mondom menjünk el ide, oda, menjünk el kajálni és moziba, majd hazaviszlek utána, hogy ne buszozz, gyalogolj, akkor egyértelmüen a második típusú randi után érne fülig a szád, pláne ha még hideg is lenne kint vagy esne az esö.

Amúgy nem csak a "jó" Nöknek fontos a pénz, hanem azoknak is akik a 160 centijükhöz 160 kilot kaptak és alpári pofát, csöködt aggyal.

2011. máj. 28. 22:26
 45/47 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj de, hogy gondolod, hogy a külső és a pénz egyenlő fogalom?

Azért mert te pénzéhes vagy arról más nem tehet. De pont az ilyentől fordul fel a gyomrom, amilyen Te vagy.

2011. jún. 29. 21:11
 46/47 anonim ***** válasza:
Úgy van pofánk, cicukám, hogy kisírtátok az egyenjogúságot. Ha ti válogathattok lóvé meg sportkocsi alapján, mi is válogathatunk külső alapján. Prasnya nőnek nemjár lóvé & sportkocsi, szokj hozzá.
2013. máj. 30. 21:34
 47/47 anonim ***** válasza:
Uccsó dehogy nem:DImserek én olyan debella csajt, dobja veszi a pasikat sőt jó képű gazdag kellett neki ilyen cégvezér vagy vállalkozó fia persze ezek dobták, mert kövér és csúny is csakhát megy a pasik után,ami szerintem nem valami jó dolog most csak fél milkát kereső barátja van és tényleg legrusnyább, lecsúnyább, kövér nőknek is java pasi kell megáll az ész.Anyuka mondja neki, hogy szép vagy közben meg sehol semmi, csakhogy a nagyszájú, erőszakos csajoknak össze is jön az ilyemi, amit a kérdező ír.
2019. ápr. 18. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!