Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azoknak a férfiaknak, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a férfiaknak, akiknek a külső a fontos, hogy van pofájuk azokat a nőket szidni, akiknek a pénz a fontos?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek - ha van!

Mindkettő roppant felszínes dolog, miért nézik le mégis a külső-orientált férfia a pénz-orientált nőket?

2011. máj. 28. 17:04
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
63%

Akarhat, lehet is neki, az a rosszabbik fajta k.urva.

De szerintem hülyeség a kettőt egynek tekinteni.

Egy valamit magára adó nő, akár férfi, elvárhatja joggal a másiktól is, nézzen ki valahogy. Ez normális.

De az hogy a nő a pénzre megy, az nagyon minősíti őt. Hogy milyen ember.

2011. máj. 28. 17:20
 12/47 anonim ***** válasza:
Akkor viszont ti nők se szidjátok azokat a nőket, akiknek a pénz a fontos! Ha nektek nem az, akkor a külső, az se jobb.
2011. máj. 28. 17:22
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Valahol igazad van. Mert nyilván nem csak a külső fontos, de mondjuk egy olyan férfi aki csak mutatóban jár egy csajjal, és eszébe se jut egy kicsit csúnyább nővel akár csak beszélgetni stb. gondolom nem kell részleteznem, az ne akadjon ki ha valaki meg a pénzre és hasonlók megy mert ezek a dolgok nagyon hasonlóak. Tehát mindenki ugyanannyira hibás, szerencse, hogy nem csak ilyen emberek léteznek!!
2011. máj. 28. 17:24
 14/47 A kérdező kommentje:
Én nem szidom.
2011. máj. 28. 17:25
 15/47 A kérdező kommentje:

"Egy valamit magára adó nő, akár férfi, elvárhatja joggal a másiktól is, nézzen ki valahogy. Ez normális."

Nem igényességre írtam!

2011. máj. 28. 17:26
 16/47 A kérdező kommentje:

""Egy valamit magára adó nő, akár férfi, elvárhatja joggal a másiktól is, nézzen ki valahogy. Ez normális"

De írható erre az is, hogy igen el. Ahogy egy magára valamit adó nő is elvárhatja joggal a férfitől, hogy teremtse meg számra az anyagi biztonságot, kényelmet. Ez normális, szerelemből nem adnak kenyeret.

2011. máj. 28. 17:28
 17/47 anonim ***** válasza:
35%

Kédező nem azért de a kettő dolognak semmi köze egymáshoz!

Egy jó képü pasi miért válasszon magának debella sertést,amikor talál magának egy szép nőt isaki még belsőleg is szép!?

Arról hogy valaki szereti a szépet arról nem tehet senki,az a nő sem thet arról hogy szépnek született,de arról már annál inkább hogy csak pénzes pasira hajaz!

Azért nem kellene ezeket össze keverni mert a kettőnek semmi köze egymáshoz....

2011. máj. 28. 17:32
 18/47 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én ezeket tapasztalatom a környezetemben...

Nem magam szerencsére, én jó párkapcsolatban élek, csak néha szemet szúró...

2011. máj. 28. 17:36
 19/47 A kérdező kommentje:

"Egy jó képü pasi miért válasszon magának debella sertést,amikor talál magának egy szép nőt isaki még belsőleg is szép!?"

Jogos, csakhogy általában nem a jóképű pasiknál van ez, hanem azoknál a debella sörmajmoknál, akikre egy fogatlan 180 kg-os nő sem néz, de nekik már egy átlagos 60 kg-os nő is ronda... :DDDD

Aztán ha nem gyűjt - sok - pénzt, úgyis elérhetetlen neki.

2011. máj. 28. 17:39
 20/47 A kérdező kommentje:
Azért hozzátenném, akinek szép a belsője, az nem mond olyat egy túlsúlyos emberre, hogy debella sertés. ;) Ergo lehet, hogy téged sem lehet a belsőd miatt szeretni.
2011. máj. 28. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!