Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a férfiaknak, akiknek a külső a fontos, hogy van pofájuk azokat a nőket szidni, akiknek a pénz a fontos?
Tisztelet a kivételnek - ha van!
Mindkettő roppant felszínes dolog, miért nézik le mégis a külső-orientált férfia a pénz-orientált nőket?
"Most miért menjen od egy pasi egy igénytelen disznóhoz aki nem szép,lehet hogy rendes,de tudod a dolognak van egy testi oldala is......"
Természetesen, nekem sem tetszettek soha se a vézna, se a túlsúlyos férfiak.
A témát pedig nem akartam forgatni, elnézést.
Úgy hangzott volna helyesen hogy azoknak a férfiaknak, akiknek CSAK a külső a fontos, hogy van pofájuk azokat a nőket szidni, akiknek CSAK a pénz a fontos?
Mert itt már belső érték lettek belehúzva, annak pedig rohadtul nincs szerepe ebben a kétféle kapcsolattípusban. A "csak nőt" sem érdekli, hogy a férfinek honnan van a sok pénze, sok dolgot képes eltűrni csak azért, hogy minden a feneke alá legyen tolva, illetve a "csak férfit" sem érdekli, hogy a nő mennyire értelmes, hogyan viselkedik másokkal, csak lehessen vele villogni.
Akkor meg mi a gond? Neked is a külső számít.
Egyébként én is ronda vagyok, pénzem sincs sok, és nekem is jó lenne már bármilyen nő, de így nem kellek egynek se. Pont ti nők vagytok olyanok, h aki nagyon ronda, annak se kell átlag alatti külsejű férfi.
"és nekem is jó lenne már bármilyen nő, de így nem kellek egynek se"
Nemrég hívtad a túlsúlyos nőket sertésnek, pedig ők is beletartoznak a "bármilyen" kategóriába.
Elnézést, tényleg nem, kialvatlanságom figyelmetlenséghez vezetett. :)
Na, mindegy, találd meg a "bármilyen nőt" - de azért mégse legyen bármilyen! :)
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!