Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azoknak a férfiaknak, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a férfiaknak, akiknek a külső a fontos, hogy van pofájuk azokat a nőket szidni, akiknek a pénz a fontos?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek - ha van!

Mindkettő roppant felszínes dolog, miért nézik le mégis a külső-orientált férfia a pénz-orientált nőket?

2011. máj. 28. 17:04
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
23%

Miért mit kellene rá mondanom???Azt hogy szép miközben egy rohadt nagy disznó a saját hibájából és másokra közben irigykedik és azért hogy ő is jobban nézzen ki tenni nem hajlandó semmit!?

Az ilyet nem tudom sajnálni egy cseppet sem!

Igen vannak a hormon zavaros emberek,őket sajnálom,de azt nem aki a saját hiájából néz ki úgy ahogy!

2011. máj. 28. 17:49
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Én is férfi vagyok, szeretem, ha egy nő kedves, lehetőleg művelt, amellett hogy csinos.

Nem lehet általánosítani. Azok a pasik, akik megvetik az olyan nőket, sokszor van rá okuk.

2011. máj. 28. 17:50
 23/47 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:49"

Igen, lehet, hogy ő tehet róla, viszont a szépség nem csak a testalkattól függ. Melyik szép, egy 160/90-es, ápolt, szép arcú nő vagy egy 170/56-ös zsíros hajú, kapafogú nő? Szerintem egyik sem! Mindkettő tehet arról, hogy milyen...

2011. máj. 28. 17:56
 24/47 A kérdező kommentje:
Sőt, az első még jobb helyzetben is van, lehet, hogy inkább lennék az ő helyében, mert mire ő lefogy, a másikon még mindig ott lehet a fogszabi.
2011. máj. 28. 17:57
 25/47 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, te egy pénzéhes kurv@ vagy.

Rohadtul összekevered a dolgokat.

Nézzük meg a 2 esetet.

1.eset:Csak a csinos lányok tetszenek számomra

-mert egy kapcsolathoz kell a testi vonzalom és ahogy a kedves előttem hozzászóló is írta, sertésre nem áll fel a bré...

-de nem elég a külső szépség, mert késöbb a belsőt is meg kell ismerni és az alapján dől el a kapcsolat sorsa

2.eset:Csak a pénzes csávók tetszenek számomra

-mert elvárom, hogy más tartson el, a pitsámat fényesre nyalja, mert életképtelen vagyok, nincsenek terveim, arra apellálok, hogy életem végéig mástól függjek, persze kihasználom, mert nem az embert, hanem a bankszámlájába vagyok szerelmes...

Nah kérdező, akkor melyik a gusztustalan?Biztos egy lapon említhető a 2 eset?ugyeugye...

2011. máj. 28. 18:02
 26/47 A kérdező kommentje:

Kedves Hazafi93!

Először is, a neved utána meglepően cigányos stílusod van, részvétem hozzá.

Másrészt nem kellene személyeskedni, de ez esetben melléfogtál. Én nem vagyok pénzéhes. A barátom helyes ember, de nem gazdag - nem is szegény, de nem mondanám gazdagnak, inkább az átlagnál jobb anyagi helyzetben lévőnek. Ezt önmagamról is elmondhatom, én sem vagyok sem gazdag, sem szegény, arra azonban elég a jövedelmem, hogy saját lakást, autót tartsak fenn, emellett pedig jusson szórakozásra, utazásra, hobbikra is.

Én csupán azt írtam le, amit a környezetemben tapasztaltam. Embereknek szolgáltatok, vendéglátóban. Itt aztán lehet találkozni mindenféle emberkével, megfigyelni őket, beszélgetni velük néha, aztán levonni a következtetéseket.

Már leírtam, hogy általában nemi is helyes, rendes pasikra jellemző, hogy számukra csak az aktmodell szitű nők a nők, hanem az abszolút esélytelen, az élethez abszolút analfabéta, sörtől bűzlő, büfögő, anyjukkal élő senkikre... Az élet mindig igazságot szolgáltat, sosem áll le velük egy felső kategóriás nő, hacsak nem dúsgazdagok... Viszont rendesen szidnak minden nőt, hogy az összes ........ ........ .........., akik csak a pénzre hajtanak... Nem értem, komolyan nem!

A te utcai, cigányos stílusodat pedig betudom azt életkorodnak, ezért nem neheztelek.

Minden jót neked!

2011. máj. 28. 18:09
 27/47 A kérdező kommentje:

* a neved után

Azért tértem ki erre, mert sok "hazafit" ismerek, azonban egyik sem ilyen... már leírtam, milyen. :)

2011. máj. 28. 18:11
 28/47 A kérdező kommentje:

"-de nem elég a külső szépség, mert késöbb a belsőt is meg kell ismerni és az alapján dől el a kapcsolat sorsa"

Ó, hogy ez mennyi esetben nem fontos! :)))))

2011. máj. 28. 18:14
 29/47 anonim ***** válasza:

Nem akarom megvédeni azt a hozzászolót akit cigánynak tituláltál,de teljessen egyetértek vele!

Egyébként szerintem egy sörtől büzlő böfögő anyucival élőnek nincsenek ilyen kivánságai én azt látom hogy általában az ilyeneknek mindegy csak luk legyen és általában csak beszólogatnak a jobb fajta nőnek hogy jaj de jó kis popid van édes,szerintem aki ilyen inytelen azoknak nincs ilyen ábrándja!

Egyébként teljessen mindegy hogyan forgatod itt a témát tovább akkor sincs a kettőnek egymáshoz köze még akkor sem ha egy ronda részeges pasi is jó nőt akar magának hiszen az ösztönök azt sugják és az érzékek hogy ihen ez egy kívánatos nő és erről senki nem tehet!

De a nők viszont thetnek arról hogy pénzes pasira hajtanak,már amelyik ilyen persze!Az ember külső alapján megy általában oda valakihez és utánna dől el hogy milyen belülről!Most miért menjen od egy pasi egy igénytelen disznóhoz aki nem szép,lehet hogy rendes,de tudod a dolognak van egy testi oldala is.......

2011. máj. 28. 18:21
 30/47 A kérdező kommentje:

Azt tituláltam cigánynak, amilyen stílusban a véleményét leadta. Mert azok beszélnek így.

Egyébként megértettem, amit írt, csak nem értem, hogy olyan véleményt miért kell belevinni, ahol a belső értékek is fontosak. A kérdésem címéből nyilván kimaradt egy "csak" szócska, de én úgy értettem, hogy azok a férfiak, akiknek CSAK a külső a fontos. Itt már számtalan válaszban olvastam, hogy a ... mellette szép a belsője.

2011. máj. 28. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!