Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én ezt most nem értem. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt most nem értem. Ez most mi?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt randiztam a Ringen egy fiúval, akivel a neten ismerkedtem meg még hónapokkal ezelőtt. Sokáig csak MSN-eztünk, aztán számot is cseréltünk, SMS-eztünk, végül beszélgettünk telefonon is. Tehát így szép lassan haladtunk. :)

A randink ideje alatt úgy tűnt, hogy minden oké, jól elvoltunk. Mivel kocsival jött, így körbejártunk mindent, sokat beszélgettünk, volt közös témánk bőven.

Mikor mennie kellett és elköszöntünk egymástól, ő hirtelen le akart smárolni, de végül csak két szájra puszi lett belőle... :P

Tegnap fölmentem MSN-re, de rám se írt... :/

Végül én írtam rá, hogy mi van vele, de ő nem hozta szóba az előző napot, ezért én sem...

Kb. 5-6 mondatot váltottunk egymással, aztán egy óráig nem írt nekem, végül megint én írtam rá, hogy merre van, hogy ennyire nem ír nekem... ? ... :(

Azt válaszolta, hogy sok dolgot csinál most egyszerre és lassú a gép... Erre írtam, hogy jó, akkor nem zavarlak tovább, puszi. Ő meg annyit írt, hogy pápá.

Most akkor ez mi??? o_O

Miért csinálja ez? Akar tőlem valamit vagy sem?

Ha nem, akkor miért nem mondja? Vagy én szúrtam el valami? Ha igen, akkor mi? :( És most ezek után mit kéne csinálnom? Abszolút nem értem ezt az egészet, meg ezt a reakcióját... :S :(

Teljesen tanácstalan vagyok... :(((

A normális válaszokat előre is köszönöm! :)

2011. máj. 24. 18:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

23:15

Köszönöm a válaszodat és értettem, hogy mire gondoltál! :)

Igen, én úgy vagyok vele, hogy az első randin még nem szoktam csókolózni, sem szájrapuszizni...

Csak ölelkezni, meg arcrapuszizni, semmi több és sajnos úgy tűnik, hogy a mai fiúknak ez már kevés, nekik több kell... :/

Én viszont ilyen vagyok, nem adom könnyen magam, bár az is igaz, hogy nem vagyok egy álomnő, ez tény, és ezzel tisztában is vagyok, de én ezt így látom helyesnek, hogy az első randin még ezeket nem csinálom... :/

Most lehet, hogy prűdnek meg maradinak gondolsz, de nem vagyok az, csak szeretem azt, ha egy kicsit harcol értem a férfi, hogy lássam, hogy tényleg kellek neki, ne csak egy "strigula legyek a noteszében". :)

2011. máj. 26. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!