Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt mire véljem? Nem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem? Nem igazán értem.

Figyelt kérdés

van egy srác, akivel kb. egy hónapja ismerkedtem meg edzésen. amikor meglátott, azt kérdezte, hogy a mellettem álló srác a tesóm-e ( mondtam, hogy igen ), és egyszer hallottam, ahogy rólam beszélt a barátjával:

barát: (...) és az új csaj?? (...)

ő: megkérdeztem, hány éves, szerintem szexi (...)

barát: ja (...)

ennyit hallottam, aztán mentem, de azóta mindig engem bámul, akármikor odanézek, engem néz, de olyankor gyorsan elfordul, de 3 másodpercnél nem bírja tovább, és megint néz... egy kicsit zavaró... .

múltkor is ugyanez volt, csak edzés közepén eljutott addig, hogy amikor elmentem mellette, kinyögjön egy halk, félénk "heló"-t és mosolyoglyon egyet (10 percel később)... .

ez most mi akar lenni??? bocsánat, de nem egészen értem... fura :D

2011. nov. 8. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezen mit nem lehet érteni???

Bejössz neki, csak nem ismer , nem tud rólad semmit, fél kezdeményezni!

Ha neked bejön, akkor beszélgess vele, és hívd el TE valahova!

2011. nov. 8. 19:50
 2/11 A kérdező kommentje:
júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! télleg bejövök neki?? mert nagyonn helyes, de ÉN NEM kezdeményezek... olyat még sose csináltamm. sosem kellett addig várnom... :D
2011. nov. 8. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor egyhamar ebből nem lesz kapcsolat x) Hány éves vagy amugy???
2011. nov. 8. 20:06
 4/11 Paladin810 ***** válasza:
Utolsó kommentelőnek igaza van. Úgy fest, hogy most neked kell majd kezdeményezned.
2011. nov. 8. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy töketlen srác, neked kell nyomulnod, ha akarsz tőle valamit, ennyi.
2011. nov. 8. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondolom tinik vagytok mindketten (sacc/kb 15 évesek?). Gyerek még, tapasztalatlan, nem tudja hogy lehetne hozzád kozeledni. Ne nagyon nyomulj, mert még megijed - a félénk srácok hamar megfutamodnak. Várd, hogy o kezdeményezzen, eltart egy kis ideig, amíg osszeszedi a bátorságát.
2011. nov. 9. 15:06
 7/11 A kérdező kommentje:
ööö.. hát az a 15 év az talált, de van barátnője... lehet,hogy ezt a fontos adatot kihagytam... ezért nem értettem.. én nem vagyok tökéletes.. a barátnője az... nagy mell, szőke haj.. tipikus magassarkús plázacica.. :(
2011. nov. 9. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha olyan tokéletes lenne a barátnoje, amilyennek gondolod, akkor nem kacsingatna másfelé :) Várd meg mit lép. Ha semmit, akkor legalább nem kerultél kínos helyzetbe azzal, hogy nyomultál.
2011. nov. 9. 20:48
 9/11 anonim válasza:
szerintem azért beszélgess vele valami semleges témáról: az edzésről, vagy köszönj rá, ilyesmik. különben megijed attól, hogy hozzá sem szólsz, és ezért nem fog közeledni. Hajrá! :-)
2011. nov. 9. 22:44
 10/11 A kérdező kommentje:

de facebookon,láttam, tegnap irta a barátnője neki,hogy mennyire hiányzik már, ő meg irta vissza, hogy ő is, és szeretiiii, és nemsokára együtt lehetnek...

el kellene felejtenem igaz??

2011. nov. 11. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!