Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én ezt most nem értem. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt most nem értem. Ez most mi?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt randiztam a Ringen egy fiúval, akivel a neten ismerkedtem meg még hónapokkal ezelőtt. Sokáig csak MSN-eztünk, aztán számot is cseréltünk, SMS-eztünk, végül beszélgettünk telefonon is. Tehát így szép lassan haladtunk. :)

A randink ideje alatt úgy tűnt, hogy minden oké, jól elvoltunk. Mivel kocsival jött, így körbejártunk mindent, sokat beszélgettünk, volt közös témánk bőven.

Mikor mennie kellett és elköszöntünk egymástól, ő hirtelen le akart smárolni, de végül csak két szájra puszi lett belőle... :P

Tegnap fölmentem MSN-re, de rám se írt... :/

Végül én írtam rá, hogy mi van vele, de ő nem hozta szóba az előző napot, ezért én sem...

Kb. 5-6 mondatot váltottunk egymással, aztán egy óráig nem írt nekem, végül megint én írtam rá, hogy merre van, hogy ennyire nem ír nekem... ? ... :(

Azt válaszolta, hogy sok dolgot csinál most egyszerre és lassú a gép... Erre írtam, hogy jó, akkor nem zavarlak tovább, puszi. Ő meg annyit írt, hogy pápá.

Most akkor ez mi??? o_O

Miért csinálja ez? Akar tőlem valamit vagy sem?

Ha nem, akkor miért nem mondja? Vagy én szúrtam el valami? Ha igen, akkor mi? :( És most ezek után mit kéne csinálnom? Abszolút nem értem ezt az egészet, meg ezt a reakcióját... :S :(

Teljesen tanácstalan vagyok... :(((

A normális válaszokat előre is köszönöm! :)

2011. máj. 24. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy mégsem vagy neki szimpatikus vagy pedig megsértődött,hogy nem smároltatok.Szerintem.
2011. máj. 24. 18:41
 2/11 A kérdező kommentje:

Ahha, értem... :(

És akkor most szerinted mit csináljak? :/

Mi lenne a megfelelő lépés ebben a helyzetben? :/

2011. máj. 24. 18:48
 3/11 anonim válasza:
Lehet , hogy élöben nem jöttél be neki , ami persze nem a te hibád! Bár azt én sem értem , hogy akkor miért nem mondja meg , hogy bocs ez nem fog müködni! :( sajnálom , hogy igy alakult! Én ezek után nem "futnék" utána! :)
2011. máj. 24. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Velem is volt ugyanilyen. Ez egy gyökér. Lehet csak dugni akart csak nem jött össze, nem lehet tudni. Ő se tudja mit akar valószínű. Ne csinálj semmit ha akar valamit keresne! Annyit csinálj, hogy jól b*zd le, hogy elpazaroltál rá ennyi időt....
2011. máj. 24. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:

szia!Biztos tetszhettél neki külsőre,ha a végén adott két szájrapuszit.

1.Vagy még új neki a helyzet,és még annyira friss,hogy nem is tudja hova tenni-kicsit még gondolkozik,félénk

2.Tényleg nagyon sok a dolga,és inkább később akar rajtad gondolkozni.

3.Meggondolta magát veled kapcsolatba.

Én annyit tanácsolnék,hogy ne sürgesd,de legyél vele mindig kedves.Várd meg míg legközelebb ő ír rád,és akkor kérdezd meg tőle,hogy van,mi van vele,reméled jól van ilyesmiket:-)

Ha nem fog keresni,akkor sajnos ennyi volt lehet...

Hány évesek vagytok?

2011. máj. 24. 19:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a válaszodat. :)

Hát... Én is úgy érzem, hogy akkor talán most sajnos ez ennyi volt... :(

Pedig nekem nagyon szimpatikus volt, de hát ha ez van, akkor ez van... :(

Nem fogok futni utána... ;)

2011. máj. 24. 19:03
 7/11 A kérdező kommentje:

18:59

Azt nem hiszem, hogy csak dugni akart volna, ebben biztos vagyok. :)

De köszönöm a válaszodat! :)

19:03

Ő smárolni szeretett volna, de én úgy meglepődtem, hogy teljesen elbénáztam... :/

Mert még pont mondani akartam volna neki valamit, amikor egyszer csak hirtelen, de finoman lekapott...

Szóval a lényeg, hogy totál elbénáztam, de ez ekkora bűn lenne? :(

Rendben, nem fogom sürgetni, várok még egy picit, aztán majd csak lesz valahogy... :/

Én 20/L vagyok, ő pedig 24/F. :)

2011. máj. 24. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem bénáztad el. Ha emiatt nincs tovább, akkor nem veszítettél vele semmit.
2011. máj. 24. 21:02
 9/11 A kérdező kommentje:

21:02

Igen, most már én is így gondolom... :(

Ma ezt írta nekem MSN-en, mikor rákérdeztem, hogy akkor most ő mit szeretne, hogyan tovább... ? ... :

"őszinte leszek, komolyba nem akarok be lemenni.. megbántani se akarlak

de kihasználni se

nah otthon besz

mehetünk haza

pápá"

Csak akkor azt nem értem, hogy miért smárolt le? :S

Ha nem jövök be neki...

Én komolyan mondom, nem értem a férfiakat... :(((

2011. máj. 25. 19:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem, hogy nem bénáztál el semmit, kifejezetten jól csináltad.

Ha hagyod magad lesmárolni, akkor könnyen lehet, mást is hagysz.

De az is lehet, hogy csak játszotta a nagyfiút és még senkit nem csókolt meg. Rajtad szeretett volna tapasztalatot szerezni.

Hogy megértsd: Vannak csinos lányok, akikkel eltöltenék egy(-két) éjszakát, de nem kezdenék velük komoly kapcsolatba.

2011. máj. 25. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!