Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mit vegyek fel a randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit vegyek fel a randira?

Figyelt kérdés
Ma randizom egy sráccal ő 20 éves és pedig 17,Duna partra megyünk ... :) szerintetek mit vegyek fel ? smink .. ?
2011. máj. 24. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Ólajtót. XD
2011. máj. 24. 12:10
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Ja a smink elég lesz. :)
2011. máj. 24. 12:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Aki nem tud rá válaszolni az miért ír ide ? Ilyeneket kitiltanám az oldalról ...
2011. máj. 24. 12:16
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Persze azért a kérdés is zseniális... Senkinek semmi információja a ruháidról, a kinézetedről, marha jó tanácsokkal lehet így ellátni valakit. Öltözz úgy, ahogy egyébként szoktál, csak a választék csinosabbik felét vedd elő, ennél többet mi lehet ilyenre válaszolni?
2011. máj. 24. 12:21
 5/13 anonim ***** válasza:
azért mert ez egy hülye kérdés. senkit nem érdekel mit veszel fel. és nem múlik rajta sem te sem mások élete. legyél már annyira önálló h el tudod dönteni magad h mit vegyél fel. és akkor még te akarsz kitiltani mindenkit? nem kéne hülye/fölösleges kérdéseket feltenni...
2011. máj. 24. 12:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen rajtad smink, persze nem egy kiló, alapozó mondjuk, pici bronzosító, meg szempillaspirál + tus, és maximum egy pici szájfény. Ha van valami szép nyári/tavaszi pántos vagy pántnéküli ruhád, szerintem az tökéletes lenne Duna partra.
2011. máj. 24. 12:31
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ne legyen rajtad smink, és olyan ruha legyen rajtad amiben nem sülsz meg, ugyanis ma elég meleg van.

Mondjuk arra ügyelj, hogy cici, punci, popsi legyen eltakarva. Ennyi.

2011. máj. 24. 12:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mit kedvel a srác/mi illik hozzád...vegyél fel mondjuk fehét,valamennyire kivágott,ujjatlan felsőt és ehhez ilyen vádliig érő farmert,nekem tetszene :)
2011. máj. 24. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Diszkrét, tavaszi, nőies.

Smink: Szájfény, pici alapozó, de ne vidd túlzásba, ne rajzolj magadnak új arcot :)

2011. máj. 24. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Duna partra? akkop randibugyit mindenképp..
2011. máj. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!