Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit vegyek fel a randira?
Figyelt kérdés
Ma randizom egy sráccal ő 20 éves és pedig 17,Duna partra megyünk ... :) szerintetek mit vegyek fel ? smink .. ?2011. máj. 24. 12:03
3/13 A kérdező kommentje:
Aki nem tud rá válaszolni az miért ír ide ? Ilyeneket kitiltanám az oldalról ...
2011. máj. 24. 12:16
4/13 anonim válasza:
Persze azért a kérdés is zseniális... Senkinek semmi információja a ruháidról, a kinézetedről, marha jó tanácsokkal lehet így ellátni valakit. Öltözz úgy, ahogy egyébként szoktál, csak a választék csinosabbik felét vedd elő, ennél többet mi lehet ilyenre válaszolni?
5/13 anonim válasza:
azért mert ez egy hülye kérdés. senkit nem érdekel mit veszel fel. és nem múlik rajta sem te sem mások élete. legyél már annyira önálló h el tudod dönteni magad h mit vegyél fel. és akkor még te akarsz kitiltani mindenkit? nem kéne hülye/fölösleges kérdéseket feltenni...
6/13 anonim válasza:
Szerintem legyen rajtad smink, persze nem egy kiló, alapozó mondjuk, pici bronzosító, meg szempillaspirál + tus, és maximum egy pici szájfény. Ha van valami szép nyári/tavaszi pántos vagy pántnéküli ruhád, szerintem az tökéletes lenne Duna partra.
7/13 anonim válasza:
Szerintem ne legyen rajtad smink, és olyan ruha legyen rajtad amiben nem sülsz meg, ugyanis ma elég meleg van.
Mondjuk arra ügyelj, hogy cici, punci, popsi legyen eltakarva. Ennyi.
8/13 anonim válasza:
Nem tudjuk mit kedvel a srác/mi illik hozzád...vegyél fel mondjuk fehét,valamennyire kivágott,ujjatlan felsőt és ehhez ilyen vádliig érő farmert,nekem tetszene :)
9/13 anonim válasza:
Diszkrét, tavaszi, nőies.
Smink: Szájfény, pici alapozó, de ne vidd túlzásba, ne rajzolj magadnak új arcot :)
10/13 anonim válasza:
Duna partra? akkop randibugyit mindenképp..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!