Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mennyire vagytok benne abban, hogy ha egy srác bejelöl benneteket egy közösségi oldalon és ismeretlenül randira hív? 17/F
Szia!
Mi is így imerkedtünk meg a párommal. Összesen kettő darab levelet váltottunk (iwiw). Ő sem és én sem ismerkedtünk még így látatlanban.
Mostmár fél éve vagyunk együtt.
23N
Én sosem ismerkednék netről, akkor sem, ha egy Johnny Depp szintű pasi hív el. Szeretem a hagyományos módszer szerinti ismerkedést...:D
18/L
A szöveget kb le se szarják. Ha pedig valami sablon dumával jössz, amit már ezerszer hallottak, akkor még le is járatod magadat.
Nyilván lesz feléd némi bizalmatlanság és távolságtartás, de amint meglátják az képeidet, amint drága cuccokat hordasz és menő kocsid, vagy más értéked van, ők fognak neked visszaírni.
Hát randi max akkor ha már előtte beszélgettünk minimum 1-2 hétig és sokmindent megtudtam róla. Én is neten keresek barátokat :)
16/L
Szerintem ha normalis a kinezeted es nem vagy pedo nincs semmi baj, ismerkedj csak ;)
A szöveg meg hát..... Amit csak akarsz, ne játszd meg mgadat de ne is legyel tul ramenos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!