Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira tudtok olyan filmeket ajánlani, amit a csajok szeretnek?
Randira a film a lehető legrosszabb választás. Nem egymásra figyeltek, hanem valami másra 2 órán keresztül, közben pedig sehová sem halad a kapcsolatotok. Mi ebben a jó?
Imádom a csajos filmeket (csaj vagyok), de a halálom, ha egy fiú moziba hív el randi címén ahelyett, hogy velem foglalkozna, beszélgetne, engem akarna megismerni. A randi ugyanis erről szól(na). Csajos filmekre csajokkal megyek el, akikkel együtt lehet kuncogni.
Jöttem, láttam, beköltöztem... :DD
A mozizás igenis segíti az ismerkedést, egy közös élmény, amit meg lehet beszélni utána...
Akkor lehet, hogy csak én vagyok más. Nekem a halálom volt, amikor a párom folyton moziba hívott. Nem sokon múllott, hogy ott nem hagytam. Suzerencsére hamar megértette, hogy jobban teszi, ha étterembe, sétálni hív, ha eljön hozzám főzőcskézni, ha együtt túrázunk, kirándulunk, ilyesmik.
Az ismerkedés számomra közös tevékenységet jelent, aminek során egymásra figyelünk és megismerjük egymást, a moziban viszont csak egymás mellett ülünk. Tök jó dolog ez kikapcsolódásnak, amikor már ismerjük egymást.
hááát izlések és pofonok!!
Én imádok filmet nézni a pasimmal!!
Fexünk az ágyon én mellette, fejem a vállán, ő átkarol és hhát csak tőlünk függ,hogy megnézzük végig vagy kezdeményez valamelyikünk.
Ha ugy érzed bármikor kezdeményezhetsz egy film alatt apró simogatással apró csókokkal egy idő után kiderül,hogy a filmet nézitek végig vagy esetleg más is lesz.
Nekem bejön minden film az éppeni hangulatunktól függ ,hogy mit nézünk.
Szeretem közben simogatni lágyan, éppen amit lehet ami a kezem ügyébe kerül(persze ,persze....)nem egyből arra kell gondolni....
Aztán jókat lehet nevetgélni esetleg együtt izgulni...
Teljesen attól függ mit néztek ,hogy a barátnőd és nekeed milyen a hangulatotok és milyen típusú filmeket szerettek.
Van akinek a horror jön be aztán arra gerjed van aki a romantikától..puhatolózd ki aztán lehet dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!