Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira tudtok olyan filmeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira tudtok olyan filmeket ajánlani, amit a csajok szeretnek?

Figyelt kérdés
Nem mozira gondoltam, hanem olyan filmre amit torrentről le tudok tölteni. Lehetőleg olyan kéne, amin én sem halok meg az unalomtól. köszi (F)
2009. dec. 18. 10:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Randira a film a lehető legrosszabb választás. Nem egymásra figyeltek, hanem valami másra 2 órán keresztül, közben pedig sehová sem halad a kapcsolatotok. Mi ebben a jó?"

A múltkori randin csak dumáltunk és sétálgattunk, szerintem tökre nem volt romantikus. Film közben meg teljsen más a hangulat, mittomén átölelem, meg ilyenek, és már haladt a kapcsolatunk. Egymásra figyelni pedig lehet a film előtt/ után is. Legalábbis én így látom.

2009. dec. 18. 17:03
 12/15 anonim ***** válasza:

minek kérsz filmeket ?biztos nem fogsz berakni vmi állatkínzós filmet vagy véres horror-t.Valami köztes cuccot tuti nem lesz sikertelen .Puhatolózd ki mit szeret .Vedd ki tékából és rakd be a dvd lejátszóba és nézd meg . (de azt a másik dolgot ne rakd be sehova :D).

good luck. Konor94

2009. dec. 18. 19:12
 13/15 anonim válasza:
szerintem a twilight a legjobb ide. ^^
2009. dec. 19. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Jó a meglátásod és így tovább szerintem is!!

Én is szeretek a pasimmal filmet nézni tök mindegy hányadik randin...Jókat dumcsizhatunk de közben figyelhetünk is a kezünk ,szánk járhat, legfeljebb megnézzük azt a filmet majd egyszer.Tényleg itt nem csak a film a lényeg, hanem a hangulat ami közben adódik..

Nálam is bevált..

2009. dec. 21. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Isten áldjon már meg titeket emberek.

Az, hogy a pasiddal szeretsz filmet nézni egy dolog.

Az már nem olyan randi, mint amikor még nem voltatok együtt...

Az első hozzászólók közötti csajjal értek egyet. Első pár randira k u r v a s z a r döntés a film.

Ha nem könnyűvérű a csaj, akkor rosszul fogja érinteni, ha egy számára még idegen pasas átakarja ölelni. Annak pedig semmi értelme, hogy 2 órán keresztül ültök/fekszetek egymás mellett.

Az aki azt írta, hogy lehet tovább vinni a dolgot. IGEN, azzal akivel már együtt vagy illetve csak meg akarod dönteni. A srác szavaiból leszűrve ő komolyan gondolja.

Ne legyünk már teljesen fogyatékosak kéremszépen.

2012. márc. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!