Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira tudtok olyan filmeket ajánlani, amit a csajok szeretnek?
"Randira a film a lehető legrosszabb választás. Nem egymásra figyeltek, hanem valami másra 2 órán keresztül, közben pedig sehová sem halad a kapcsolatotok. Mi ebben a jó?"
A múltkori randin csak dumáltunk és sétálgattunk, szerintem tökre nem volt romantikus. Film közben meg teljsen más a hangulat, mittomén átölelem, meg ilyenek, és már haladt a kapcsolatunk. Egymásra figyelni pedig lehet a film előtt/ után is. Legalábbis én így látom.
minek kérsz filmeket ?biztos nem fogsz berakni vmi állatkínzós filmet vagy véres horror-t.Valami köztes cuccot tuti nem lesz sikertelen .Puhatolózd ki mit szeret .Vedd ki tékából és rakd be a dvd lejátszóba és nézd meg . (de azt a másik dolgot ne rakd be sehova :D).
good luck. Konor94
Jó a meglátásod és így tovább szerintem is!!
Én is szeretek a pasimmal filmet nézni tök mindegy hányadik randin...Jókat dumcsizhatunk de közben figyelhetünk is a kezünk ,szánk járhat, legfeljebb megnézzük azt a filmet majd egyszer.Tényleg itt nem csak a film a lényeg, hanem a hangulat ami közben adódik..
Nálam is bevált..
Isten áldjon már meg titeket emberek.
Az, hogy a pasiddal szeretsz filmet nézni egy dolog.
Az már nem olyan randi, mint amikor még nem voltatok együtt...
Az első hozzászólók közötti csajjal értek egyet. Első pár randira k u r v a s z a r döntés a film.
Ha nem könnyűvérű a csaj, akkor rosszul fogja érinteni, ha egy számára még idegen pasas átakarja ölelni. Annak pedig semmi értelme, hogy 2 órán keresztül ültök/fekszetek egymás mellett.
Az aki azt írta, hogy lehet tovább vinni a dolgot. IGEN, azzal akivel már együtt vagy illetve csak meg akarod dönteni. A srác szavaiból leszűrve ő komolyan gondolja.
Ne legyünk már teljesen fogyatékosak kéremszépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!