Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretnek szadista belezős filmeket nézni a párjukkal?
Figyelt kérdés
akár igazit, akár játékfilmet2011. máj. 31. 20:04
1/12 anonim válasza:
szerintem annyira nem. nőfüggő.
2/12 szamóca.. válasza:
tök mindegy mti nzétek, úgyis dugás lesz belőle.
3/12 anonim válasza:
Itt most a fűrész kaliberű filmekre gondolsz? Én szívesen nézek ilyeneket, de inkább egyedül. ha valakivel együtt nézném szerintem betegesnek tartana :D 21/L
4/12 A kérdező kommentje:
Fűrész is jó, vagy pl. a klasszikus olasz horrorfilmek. De nekem pl. vannak ilyen orvosi, bűnügyi jellegű videóim is letöltve.
2011. máj. 31. 20:11
5/12 szamóca.. válasza:
azért nem tudom...
így egy tál popcornnal és kólával leülni boncolást nézni egy romantikus este, nem biztos hogy sok nőnek bejön.
6/12 A kérdező kommentje:
Földönkívüliekről szóló dokumentumfilmet már próbáltam, az bejött.
2011. máj. 31. 20:15
7/12 anonim válasza:
A bűnügyi filmek azért túlzás szadistának nevezni :D (azt hittem minimum olyan Salo, avagy Sodoma 120 napja stílusúra gondolsz. Na azt tuti nem nézném barátommal. (mondjuk azt még egyedül sem mertem)
Én lány vagyok és bírom a jó horrort. (nem a zombis marhaságokat, meg az átkot) Inkább thriller, pszicho dolgok jönnek be. (A bárányok hallgatnak, a kísérlet, fűrész) Ezek még okés dolgok.
8/12 anonim válasza:
én speciel szeretek, de ez teljesen egyén és emberfüggő, hogy ki milyen filmeket szeret... az én párom pl nem szereti a szadista belezős-gyilkolós filmeket
21/L
9/12 anonim válasza:
Én is szeretek :D Amugy itt minden lány aki szereti 21 éves? XD
21/L
10/12 anonim válasza:
Lehet valami sokk érte ezt a generációt születésekor XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!