Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy ítélitek meg azt aki az első randira a legmárkásabb cuccokban jelenik meg?
tök normálisan, nem gondolom nagyképűnek aki villogni akar h most mekkora is vagyok full puma szettben
ha jómódú ez természetes, ha kevésbé az akk számítanak neki az apróbb dolgok ami valljuk be nagyon is jó (:
Fúú hát nekem leesne az állam és villognának a dollárjelek a szemem előtt, ha első randin egy pasi ízléses Armani öltönyben várna, és mutogatná a Rolex óráján, h másfél percet késtem.
Egyébként szerintem ez tök igényes. Én is márkás ruhákban szeretek járni, sőt a márkás, minőségi parfümökre is nagy hangsúlyt fektetek. Főleg első randin, abszolút jó benyomást keltenek a márkás, igényes, stílusos darabok.
Fiú vagyok, de erre válaszolnék, hiszen lányok is képesek igy öltözködni, drága, márkás cuccokba.
A kérdés az, hogy a szép ruha alatt hogyan néz ki. Egy dagadt lány/pasi nem tud meghódítani senkit, bármilyen márkájú ruha is van rajta.
ha hétköznap is így öltözködik, akkor jó, de ha csak az első randi miatt "kiöltözött" és beszerzett egy márkás felsőt az gáz
egyébként én lány vagyok és mindig márkás ruhákban járok és nem szokott ebből problémám lenni, mert nem hivalkodóak
attól függ, hogy előtte milyen ruhákban járt, és persze, hogy milyen a srác.
Mert ha eddig egyszerűen járt, és a randira eljönne márkás cuccokban, akkor lehet, hogy a lánykedvéért csinálja, hogy tetszedjen a lányka, de lehet, hogy azért, hogy nagymenő legyen.
Nekem az őszinte fiúk tetszenek, akik az igazat mondják, és nem találgatnak mindenféléket ki, hogy pld. már sok 'csajuk' volt. És felőlem jöhet akár mibe, csak ő legyen az, nem csak testileg :), hanem belsőleg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!