Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy fickó ennyire számító, vagy csak határozatlan? (Vagy pedig nincs is itt semmi rendkívüli? )
Tegyük fel, hogy itt egy fickó, neve: Gé. Gét nem hivatalosan régóta ismered, de csak rövid ideje kezdtetek olykor azonos társaságba járni, ergó olykor beszélgetni. Olykor csipkelődik veled, olykor komolyan beszél, elárulja, mitől szorong, és te érzed: ez olyasmi, amiről csak te tudhatsz, amit egyedül neked mesél el. Csípős megjegyzéseket tesz máskor, majdhogynem sértőeket, aztán imádja, ahogyan énekelsz és gitározol, te pedig élvezed, ahogy beleolvad a székbe, és csak te létezel neki meg a hangod. Ha hűvös vagy vele, A Nőnek hív, és elmondja: félelmetesen erős vagy. Ha kedves vagy viszont, rád sem pillant. Gé, mint férfi, hosszú ideje először fel tudott ébreszteni benned valamit.
De mindez után? Vársz, hogy lép-e egyszer? Gé vár rád számítón, és piszkosul ravaszul, hogy lépj? Vagy ideje volna, ha elengednéd magad?
Most mi a problémád? Hogy nem lép?
Lehet azt várja, hogy te lépj. Na de felnőtt férfi nehogy már ne szerezze meg azt, amit akar... Lehet csapda. De a kapcsolatokat nem kell ennyire játékként felfogni. Szóval ahogy tetszik :D
Én úgy vagyok vele, ha kellek neki lép. Ha nem, nem. De én se lépek. Mert minek lépjek, ha ennyire nem vagyok fontos. Talán csak egy pótlék. Talán pillanatnyi szórakozás. Nem tudhatod.
Amúgy ez a "határozatlanságod" azért van mert belezúgtál. Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!