Ugye semmi rendkívüli nincs abban, ha egy lány 23 évesen még szűz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..
Ő is szűz még, és szégyelli 17 évesen... pedig ez inkább dicsérendő mintsem elítélendő. Én nagyon büszke lennék magamra, ha még 23 évesen is szűz lennék. (én 19 évesen vesztettem el életem első és utolsó szerelmével:))
Köszönöm a válaszokat.
Ez egy újabb kérdést vet fel: Ezt a pasik értékelik, vagy inkább meghátrálnak az ilyen csajoktól?
14:43
Teljesen igaza van!
Büszke lehec magadra, nem minden a sex körül forog.
22 éves FFI vagyok, semmiféle nemi kapcsolatom sem volt lányokkal...
Persze a lányok azzal jönnek, hogy 22 éves szűz nem kell...
Legalábbis így gondolom..
De jobb feladi, úgysincs sok esélyem 18-24 évig terjedő korosztályban, mert ők 40 éves hapsikat akarnak..
Mielőtt bárki félreértené, nem csinálok belőle nagy ügyet, egyszerűen csak arról van szó, hogy önálló személyiségnek tartom magam, és nem vagyok hajlandó fejest ugrani ebbe a dologba, csak azért, mert ez a divat.
A 22 srácnak üzenem, szerintem nincs igazad. Nem tudom mennyi erőt fektettél bele a párkeresésbe, de azt javaslom, hogy tessék pozítivabban hozzá állni a dologhoz, és légy egy kicsit türelmesebb. Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen korán feladd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!