Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye semmi rendkívüli nincs...

Ugye semmi rendkívüli nincs abban, ha egy lány 23 évesen még szűz?

Figyelt kérdés
Úgy értem, egyszerűen nem jött még olyan pasi, akit alkalmasnak találna a dologra.
2011. febr. 11. 14:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Baj nincs vele, de manapság már mondhatni rendkívüli, tekintve, hogy a lányok egy igen nagy halmaza ilyenkor már 10 éve túl van az első pasin.
2011. febr. 11. 14:32
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..

Ő is szűz még, és szégyelli 17 évesen... pedig ez inkább dicsérendő mintsem elítélendő. Én nagyon büszke lennék magamra, ha még 23 évesen is szűz lennék. (én 19 évesen vesztettem el életem első és utolsó szerelmével:))

2011. febr. 11. 14:38
 3/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ez egy újabb kérdést vet fel: Ezt a pasik értékelik, vagy inkább meghátrálnak az ilyen csajoktól?

2011. febr. 11. 14:41
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom alapján aki csak du.gni akar az meghátrál, aki komoly kapcsolatot akar és több esze van, annak ez kiváltság, és jó érzéssel tölti el, hogy ő lehet az első.
2011. febr. 11. 14:43
 5/24 anonim válasza:
100%

14:43

Teljesen igaza van!

Büszke lehec magadra, nem minden a sex körül forog.

2011. febr. 11. 14:54
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

22 éves FFI vagyok, semmiféle nemi kapcsolatom sem volt lányokkal...

Persze a lányok azzal jönnek, hogy 22 éves szűz nem kell...

Legalábbis így gondolom..

De jobb feladi, úgysincs sok esélyem 18-24 évig terjedő korosztályban, mert ők 40 éves hapsikat akarnak..

2011. febr. 11. 15:16
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj! Én maximálisan tisztellek és becsüllek, hogy vársz az igazira és nem ugrasz fejest a szexbe!!!
2011. febr. 11. 15:19
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki.Egy szűz nő,akit -durván fogalmazva-kedvemre állíthatok be.Viszont amit adok az neki új,és nagyon élvezi majd.A tapasztalatlanság nem kifogás.Majd belejön,és ráérez,hogy a legjobb mindkét félnek.
2011. febr. 11. 15:27
 9/24 A kérdező kommentje:

Mielőtt bárki félreértené, nem csinálok belőle nagy ügyet, egyszerűen csak arról van szó, hogy önálló személyiségnek tartom magam, és nem vagyok hajlandó fejest ugrani ebbe a dologba, csak azért, mert ez a divat.

A 22 srácnak üzenem, szerintem nincs igazad. Nem tudom mennyi erőt fektettél bele a párkeresésbe, de azt javaslom, hogy tessék pozítivabban hozzá állni a dologhoz, és légy egy kicsit türelmesebb. Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen korán feladd.

2011. febr. 11. 15:48
 10/24 anonim válasza:
100%
Szerintem sincs benne semmi gáz.Én értékelem ha egy nőnek van tartása.
2011. febr. 11. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!